Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 26 Ianuarie 2023 - 14587
Telekom continua promisiunea "Telekonomie - Tai doar costurile, nu si beneficiile".

Sub conceptul "Telekonomia in toata Romania", Telekom Romania lanseaza oferta comerciala dedicata sarbatorilor de iarna, prin care continua promisiunea "Tai doar costurile, nu si beneficiile". Telekom face inca un pas important in a le oferi romanilor ceea ce isi doresc, reduceri semnificative la produsele si serviciile de telecomunicatii, tehnologie smart si divertisment pentru a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi.

 La baza campaniei stau rezultatele studiului Obiceiuri de Craciun (1), care reliefeaza faptul ca 97% dintre romani considera important si foarte important sa beneficieze de servicii accesibile, astfel incat sa poata economisi la factura de telecomunicatii. De altfel, acestia spun ca aloca anul acesta un buget mult redus pentru cadourile de Craciun, 780 de lei, comparativ cu 1000 de lei, cat erau dispusi sa cheltuiasca anul trecut, iar printre darurile pe care se gandesc sa le ofere se regasesc in procent de 47% produsele tehnologice. Cu toate acestea, romanii nu sunt dispusi sa renunte la calitate, pentru 98% fiind important si foarte important sa beneficieze de un raport corect calitate-pret.

 

Noua oferta le aduce romanilor exact ceea ce isi doresc, 50% reducere la principalele produse si servicii Telekom, plus divertisment gratuit, astfel:

 

  • Abonamentul mobil Nelimitat M, disponibil la portare, cu internet 4G nelimitat, minute nationale nelimitate, pentru care clientii vor beneficia de 50% reducere in primele 12 luni. Costul abonamentului redus este de 3 euro/luna TVA inclus. Pentru 97% dintre romani beneficiile nelimitate (4G, minute si SMS-uri nationale) sunt importante si foarte importante.

 

  • Deoarece printre cele mai cumparate, dar si cele mai dorite cadouri de Craciun sunt si smartphone-urile, Telekom le ofera clientilor posibilitatea de a le achizitiona in rate, fara dobanda si fara avans. Acestia pot alege, spre exemplu, dintre Xiaomi Redmi 9 la 5 euro/luna, Samsung Galaxy A21s la 6 euro/luna, Huawei P Smart 2021 la 7 euro/luna sau Samsung Galaxy A31 la 8 euro/luna, toate disponibile impreuna cu abonamentul Nelimitat M.

 

  • Produsele smart de la Telekom i-au cucerit pe romani, 92% dintre respondentii la sondajul Obiceiuri de Craciun au afirmat ca isi doresc in mare si foarte mare masura servicii de internet pentru care sa nu fie nevoie de noi gauri in pereti sau cabluri in plus prin casa. Pentru a raspunde acestei nevoi, Telekom ofera serviciul Smart WiFi, internetul instant la priza, cu o reducere de 50% pentru primele 3 luni (doar 14,5 lei/luna). Smart WiFi a fost votat de consumatori produsul anului 2020 in categoria Internet Wireless**.

 

  • Un cadou smart, accesibil, util si care se potriveste tuturor membrilor familiei este si Smart TV Stick, mai ales ca aproximativ 88% dintre romani si-au exprimat dorinta de a-si face televizorul smart pentru a putea viziona YouTube si canale online pe televizor. Astfel, doar la Telekom pot achiziona abonamentul Smart TV Stick cu 50% reducere timp de 3 luni, pentru o perioda contractuala de 24 de luni la preturi incepand de la 7,5 lei/luna. Smart TV Stick este abonamentul de televiziune simplu si rapid de instalat, fara gauri si cabluri suplimentare prin casa, cu Google Chromecast oferit cu chirie si reducere de 100% pe 24 luni, plus acces la pana la 72 de canale TV online.

 

  • 72% dintre romani apreciaza Craciunul ca fiind oportunitatea de a lasa deoparte grijile generate de pandemie, de a se deconecta si de a se bucura de timpul petrecut alaturi de cei dragi. Pentru a le oferi clientilor un motiv in plus de bucurie si relaxare, serviciile clasice de televiziune de la Telekom vin cu oferta speciala cu 50% reducere pentru o perioada de 6 luni, plus HBO si HBO GO incluse 12 luni.

 

"Noua oferta lansata astazi, cu 50% reducere la principalele produse si servicii din portofoliul Telekom, subliniaza inca o data angajamentul fata de promisiunea Telekonomie - Tai doar costurile, nu si beneficiile. Avem incredere in produsele noastre, iar sondajele de opinie pe care le realizam constant ne demonstreaza ca avem cele mai bune oferte din piata si ca le oferim romanilor ceea ce isi doresc - calitate, oferte simple, produse smart si beneficii reale. Suntem increzatori ca oferta dedicata sarbatorilor de iarna va reprezenta cadoul perfect, in acord cu dorintele romanilor", a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

 

Oferta dedicata sarbatorilor de iarna este valabila in perioada 23 noiembrie 2020 - 31 ianuarie 2021. Mai multe detalii despre oferta propusa clientilor rezidentiali sunt disponibile pe website-ul www.telekom.ro.  

 

Telekom vine cu promisiunea "Telekonomia in toata Romania" si in intampinarea nevoilor antreprenorilor romani, carora le reafirma propunerea: Tai doar costurile, nu si beneficiile.

 

In dorinta de a-i sprijini cu cele mai bune solutii dedicate continuitatii afacerii, antreprenorii care vor alege sa se porteze in reteaua Telekom pana pe 31 ianuarie 2020, optand pentru abonamentul Freedom 5, vor beneficia de internet 4G si minute nationale nelimitate, cu 50% reducere la costul abonamentului in primele 12 luni. Daca doresc si telefoane in rate impreuna cu abonamentul Freedom 5, antreprenorii pot opta pentru telefonul Samsung Galaxy A21s, la 9 euro/luna pret total abonament plus telefon in primul an sau Samsung Galaxy A31 si Xiaomi Redmi Note 9 PRO, fiecare la 11 euro/luna in total pentru abonament plus telefon in primul an (preturi fara TVA).

 

Mai multe detalii despre ofertele prin care Telekom sprijina antreprenorii pentru continuitatea afacerii sunt disponibile la numarul 1921 sau la www.telekom.ro/business/businessliber/. 

 

(1)Obiceiuri de Craciun, studiu online reprezentativ national realizat de ISRA Center pentru Telekom Romania, in luna noiembrie 2020, pe 1004 utilizatori ai serviciilor de telecomunicatii, marja de eroare 3%, interval de incredere 95%.

** Produsul Anului este un concept international care premiaza produsele inovative, activand in prezent in 47 de tari. In Romania, marca "Votat Produsul Anului®" este inregistrata la OSIM din 2008, se afla la a unsprezecea editie si este reprezentata de catre agentia de comunicare Media Concept Store, care coordoneaza si gestioneaza activitatile intregului proiect.

***

 

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vasta de clienti.

 

Solutiile noastre deschid o lume infinita de oportunitati de a impartasi cele mai frumoase si emotionante experiente cu familia, prietenii, colegii si cu cei din jurul nostru. Misiunea noastra este sa imbogatim vietile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe si mobile, tehnologii de ultima generatie 4G, fibra optica, precum si Internet TV, care aduce utilizatorilor o noua experienta de divertisment, cu acces la continut exclusiv si de calitate, pe toate ecranele, si functionalitati interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de incredere al companiilor, pentru care oferim solutii complete de comunicatii si IT&C. Reteaua noastra conecteaza oameni, masini si continut, pentru un viitor mai bun, mai sigur si mai simplu.

 

Telekom Romania este prezenta pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania.

Telekom apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicatii integrate.

***

 

CONTACT:

TELEKOM ROMANIA

TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A.

TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.

Corporate Communication

E-mail: mediarelations@telekom.ro

0 comentarii2744 vizualizări23 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0