Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 27 Ianuarie 2023 - 14587
Telekom Romania lanseaza o noua campanie care premiaza utilizatorii aplicatiei MyAccount.

Telekom Romania a lansat o campanie cu premii saptamanale si lunare pentru clientii care utilizeaza aplicatia de management a contului MyAccount Telekom. Cu acesta ocazie, campania detaliaza cele 999 de motive pentru care un client poate descarca, personaliza si utiliza un astfel de instrument digital. MyAccount este una dintre cele mai apreciate aplicatii de utilitati din Romania cu un rating 4,6/5 pe Google Play si 4,3/5 App Store. Datorita usurintei in folosire, aceasta si-a dublat numarul utilizatorilor in acest an, comparativ cu 2019, iar numarul de instalari a inregistrat o crestere cu 77% tot in acest an.

 

Campania se desfasoara pana pe 31 ianuarie 2021, iar premiile care pot fi castigate sunt urmatoarele:

 

Lunar:

 • 2x Purificatoare de aer Xiaomi Mi Air Purifier 2H
 • 2x Telefoane mobile Apple iPhone 12
 • 2x Televizoare Philips 43PUS7555/12
 • 2x Console Sony Playstation 4 SLIM
 • 2x Apple Watch SE, GPS
 • 2x Laptop-uri Apple MacBook Air 13 (2020)

 

Saptamanal:

 • 8x Acumulatoare externe Joyroom
 • 8x Boxe portabile Sony SRSXB01B
 • 8x Camere foto instant Fujifilm Instax Mini 11
 • 8x Camere video sport GoPro HERO7, 4K
 • 8x Tablete Huawei MatePad T8
 • 8x Casti Bluetooth Tellur Mood True Wireless
 • 61x carduri Up Cadou MasterCard de 100 de euro

 

 

Pentru a participa la tombola, clientii Telekom Romania trebuie sa intre in aplicatia MyAccount, sa isi  personalizeze contul si sa realizeze cel putin una dintre operatiunile urmatoare: sa reinnoiasca abonamentul direct din aplicatia mobila sau din platforma web MyAccount, sa plateasca in aplicatie cel putin o factura, sa reincarce din aplicatie o cartela Telekom sau sa activeze factura electronica direct din aplicatia mobila sau din platforma web MyAccount.

 

Clientii Telekom care utilizeaza aplicatia se pot bucura de toate beneficiile legate de gestionarea serviciilor intr-un singur loc si multiplele facilitati asigurate de un astfel de instrument digital, insa vor contribui si la sustinerea unui proiect de responsabilitate sociala. La fiecare 10 instalari Telekom Romania face o sponsorizare de 1 euro catre o asociatie care sustine educatia si dezvoltarea locala, in limita a 10,000 de euro. Aceasta sponsorizare va ajuta copii din zone defavorizate sa continue scoala in mediul online, asigurandu-le calculatoare.

 

"In aceasta perioada dificila, si nu numai, am ajustat si simplificat constant modul de interactiune al clientilor nostri cu produsele si serviciile pe care le oferim. Noile functionalitati aduse aplicatiei mobile MyAccount au convins un numar tot mai mare de clienti sa-si gestioneze serviciile intr-un mod rapid si sigur. Ne dorim sa incurajam in continuare adoptarea acestui instrument digital, sa rasplatim fidelitatea clientilor nostri, dar simultan sa sustinem comunitatile defavorizate sa beneficieze de dreptul la educatie chiar si in conditiile de pandemie", a declarat Gabriel TRAISTARU, Director Divizia Digitalizare, Telekom Romania.

 

Aplicatia MyAccount este un instrument digital de administrare a serviciilor de telecomunicatii cu ajutorul caruia clientii pot controla abonamentul de oriunde, oricand. Unul dintre marile avantaje ale aplicatiei este faptul ca utlilizatorii sunt in permanenta si directa legatura cu administratorii aplicatiei prin intermediul recenziilor sau al comentariilor pe e-mail sau la telefon. Drept urmare, MyAccount a primit imbunatatiri constante care raspund foarte exact nevoilor si asteptarilor acestora. Clientii pot plati cu un singur clic facturi sau accesa optiunea de reincarcare, pot activa factura electronica, pot reinnoi planul lunar, pot accesa instrumente de diagnosticare si solutionare incidente sau chiar discuta cu chatbot-ul Tim, asistentul digital care consilieaza clientii in procesul de achizitie de servicii si asigura suport tehnic.

 

Mai multe informatii sunt disponibile in pagina dedicata campaniei: www.telekom.ro/999motive.

 

Aplicatia mobila MyAccount este gratuita si disponibila oricarui client Telekom Romania care are acces la magazinele Google Play si App Store.

***

 

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vasta de clienti.

 

Solutiile noastre deschid o lume infinita de oportunitati de a impartasi cele mai frumoase si emotionante experiente cu familia, prietenii, colegii si cu cei din jurul nostru. Misiunea noastra este sa imbogatim vietile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe si mobile, tehnologii de ultima generatie 4G, fibra optica, precum si Internet TV, care aduce utilizatorilor o noua experienta de divertisment, cu acces la continut exclusiv si de calitate, pe toate ecranele, si functionalitati interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de incredere al companiilor, pentru care oferim solutii complete de comunicatii si IT&C. Reteaua noastra conecteaza oameni, masini si continut, pentru un viitor mai bun, mai sigur si mai simplu.

 

Telekom Romania este prezenta pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania.

Telekom apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicatii integrate.

***

 

CONTACT:

TELEKOM ROMANIA

TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A.

TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.

Corporate Communication

E-mail: mediarelations@telekom.ro

 

 

 

 

0 comentarii2653 vizualizări03 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0