Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 22 Septembrie 2023 - 14587
E.ON a creat o noua aplicatie care face posibile rezervarile de spatiu in birou .

Noua solutie digitala faciliteaza respectarea masurilor de siguranta referitoare la ocuparea spatiului din birouri; Office Check-in ajuta la minimizarea riscului de infectie cu COVID-19. E.ON pune in mod gratuit acest instrument la dispozitia tuturor companiilor interesate.

 In aceasta perioada, protectia maxima a angajatilor impotriva riscului de infectie este esentiala. Normele de igiena si de distantare trebuie respectate in orice moment. Din acest motiv, E.ON - ca multe alte companii - a stabilit o rata maxima de ocupare pentru cladirile sale de birouri, tinand intotdeauna seama de cerintele specialistilor si autoritatilor. Pentru a permite angajatilor sa se organizeze si sa foloseasca spatiul de birouri in mod cat mai flexibil si mai usor, E.ON ofera acum un nou instrument digital numit "Office Check-in".

 Aplicatia este foarte usor de utilizat si este deja implementata la E.ON in Germania, Suedia si Romania. Managerii pot crea spatii virtuale pentru echipa lor - de exemplu, pe baza spatiului de birou disponibil - si pot stabili o rata maxima de ocupare. Angajatii isi pot rezerva apoi prezenta din timp. Aplicatia se asigura ca rezervarile nu depasesc gradul maxim de ocupare recomandat. Rezervarile sunt complet anonime: numarul este decisiv, nu numele angajatului. Pentru dezvoltarea acestui instrument, E.ON Digital Technology a colaborat indeaproape cu departamentele de Sanatate, Siguranta si Mediu (Health, Safety and Environment - HSE), Securitate Cibernetica, Managementul Facilitatilor, Protectia Datelor si Consiliul Angajatilor.

 "Cu acest nou instrument digital de check-in la birou, E.ON raspunde nevoilor actuale din mediul de business. Echipele interne de proiectare si dezvoltare ale companiei au creat aceasta solutie in doar cateva saptamani. Angajatii au acum un mod simplu de a-si rezerva prezenta in birourile noastre. Aceasta aplicatie ne ajuta sa ne asiguram ca ocuparea maxima a biroului nu este niciodata depasita. Intrucat trebuie sa ramanem impreuna, mai ales in perioade de criza, am decis sa punem solutia noastra si la dispozitia altor companii ca open source, gratuit. Vrem sa impartasim cunostintele noastre cu altii, astfel incat impreuna sa putem trece mai usor peste aceasta perioada marcata de pandemia cu noul coronavirus ", spune Matthew Timms, Chief Digital and Technology Officer la E.ON.

 Codul de programare poate fi regasit pe pagina https://github.com/eon-com/office-check-in si, prin urmare, este accesibil publicului. Unele companii si-au exprimat deja interesul pentru utilizarea acestei solutii si acum pot implementa check-in-ul digital la birou.

 Instrumentul va fi util si dupa ce restrictiile nu vor mai necesare. Multe companii vor trece probabil la o abordare hibrida -  un mix de lucru de acasa si de la birou. Aplicatia este ideala pentru acesta maniera de lucru, pentru a nu supraaglomera spatiile de birou.

 

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a 15 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid si E.ON Energie Romania, acestea desfasurand activitati de distributie, respectiv de furnizare a energiei si a solutiilor energetice pentru circa 3,2 milioane de clienti.

0 comentarii2870 vizualizări03 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0