Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Telekom Romania anunta castigatorii programului "Bursele Telekom", editia a XI-a.

Intr-un context in care educatia depinde mai mult ca niciodata de tehnologie, iar procesul de predare si invatare a trebuit sa fie adaptat intr-un timp extrem de scurt la distantarea fizica impusa de pandemie, Telekom Romania continua sa sustina performanta prin intermediul programului de responsabilitate sociala "Bursele Telekom" si anunta castigatorii celei de-a unsprezecea editii. Astfel, zece studenti cu rezultate academice exceptionale la discipline cu profil real, care s-au remarcat prin proiecte extracurriculare si activitati de voluntariat, vor primi cate o bursa lunara in valoare de 2.230 de lei. Aceasta va fi oferita in perioadele ianuarie - iunie si octombrie - decembrie 2021.

 In competitie s-au inscris 162 de studenti admisi in institutii de invatamant superior de stat din Romania, in anul I, invatamant la zi, la una dintre specializarile: automatica si calculatoare, cibernetica, informatica, matematica, inginerie electrica, electronica, telecomunicatii si tehnologia informatiei. Astfel, in urma etapelor de jurizare, au fost desemnati zece castigatori:

 

1. Asavei Andrei-Nicolae

2. Burdusa Petru-Robert

3. Buzea Alexandru-Mihai-Iulian

4. Gliga-Hambet Maria

5. Lavric Mihail

6. Mihai Radu-Ioan

7. Murariu Alexandra

8. Ploscar Andreea-Alina

9. Stefan Alexandra-Maria

10. Tirziu Andrei Nichita

 

"Castigatorii de anul acesta sunt zece tineri dornici sa obtina rezultate deosebite in specializarea pentru care se pregatesc si sa contribuie prin performantele lor la schimbarea societatii romanesti. Ii felicitam pe toti studentii care s-au inscris in program, le uram mult succes castigatorilor de anul acesta si le multumim tuturor universitatilor, asociatiilor studentesti si jurnalistilor care au promovat programul nostru si anul acesta", declara Ruxandra Voda, Corporate Communications Director, Telekom Romania.

 

Juriul "Bursele Telekom", editia 2020-2021 a fost format din profesionisti din domeniul comunicarii si cadre didactice universitare de specialitate: Emil Cazacu - Profesor Doctor Inginer, Facultatea de Inginerie Electrica, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Mihaela Perianu - Fondator si Managing Partner, AIMS Executive Search & Consulting, Sorin Psatta - Lector, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea din Bucuresti si Integrated Communication Director, Graffiti BBDO Romania si Ruxandra Voda - Corporate Communications Director, Telekom Romania.

 

Anul acesta, 13 universitati de profil din tara au ajutat la promovarea si popularizarea initiativei Bursele Telekom in randul studentilor: Universitatea din Bucuresti - Facultatea de Matematica si Informatica; Academia de Studii Economice din Bucuresti - Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica; Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca - Facultatea de Automatica si Calculatoare; Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati - Facultatea Automatica, Calculatoare, Inginerie Electrica si Electronica; Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi - Facultatea de Matematica; Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi - Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei; Universitatea din Oradea - Facultatea de Inginerie Electrica si Tehnologia Informatiei; Universitatea din Petrosani - Facultatea de Inginerie Mecanica si Electrica; Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti - Facultatea de Inginerie Mecanica si Electrica; Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu - Facultatea de Stiinte; Universitatea "Stefan cel Mare" din Suceava - Facultatea de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor; Universitatea de Vest din Timisoara - Facultatea de Matematica si Informatica; Universitatea Politehnica Timisoara - Facultatea de Automatica si Calculatoare.

 

Datorita calitatii remarcabile a aplicatiilor, compania a acordat in acest an zece burse. Telekom Romania sustine si incurajeaza performanta tinerilor in educatie prin intermediul programului de responsabilitate sociala "Bursele Telekom". De la lansarea acestuia in anul 2010 si pana in prezent, aproximativ 2.500 de studenti cu performante notabile s-au inscris in competitie, iar 125 dintre acestia au beneficiat de burse oferite de Telekom. Peste 440.000 de euro reprezinta sustinerea financiara oferita de Telekom Romania castigatorilor celor 11 editii ale programului. Mai multe detalii despre programul "Bursele Telekom" sunt disponibile pe www.burseletelekom.ro.

*

 

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vasta de clienti.

Solutiile noastre deschid o lume infinita de oportunitati de a impartasi cele mai frumoase si emotionante experiente cu familia, prietenii, colegii si cu cei din jurul nostru. Misiunea noastra este sa imbogatim vietile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe si mobile, tehnologii de ultima generatie 4G, fibra optica, precum si Internet TV, care aduce utilizatorilor o noua experienta de divertisment, cu acces la continut exclusiv si de calitate, pe toate ecranele, si functionalitati interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de incredere al companiilor, pentru care oferim solutii complete de comunicatii si IT&C. Reteaua noastra conecteaza oameni, masini si continut, pentru un viitor mai bun, mai sigur si mai simplu.

Telekom Romania este prezenta pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania.

Telekom apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicatii integrate.

***

 

CONTACT:

TELEKOM ROMANIA

TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A.

TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.

Corporate Communication

E-mail: mediarelations@telekom.ro

 

0 comentarii3101 vizualizări09 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0