Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Telekom Romania lanseaza proiectul Suna Mosu, prin care readuce copiilor bucuria intalnirii cu Mos Craciun.

Sarbatorile de iarna au avut dintotdeauna un farmec aparte, reprezentand un motiv de bucurie, de reflectare si de revedere a celor dragi. Situatia generata de pandemie a determinat schimbari in starea de spirit a romanilor, 56% dintre acestia asteptandu-se ca sarbatorile sa fie mai triste in acest an, deoarece vor fi departe de cei dragi din cauza distantarii sociale, asa cum arata datele studiului Obiceiuri de Craciun.

 In toata aceasta perioada dificila, tehnologia a tinut Romania conectata, indiferent de scopul pe care l-a avut, de a sprijini autoritatile, mediul de afaceri, domeniul medical, de a permite continuarea procesului educational, de a facilita revederea si dialogul cu prietenii sau de a aduce divertismentul, arta si cultura in confortul caselor romanilor.

 Urmand promisiunea brandului Telekom de a folosi tehnologia pentru a face bine si de a nu lasa pe nimeni in urma, noul proiect al companiei, Suna Mosu, readuce copiilor bucuria intalnirii cu Mos Craciun de sarbatori, avand in acelasi timp si o componenta speciala, aceea de a-i ajuta pe varstnicii care aveau aceasta meserie si care datorita contextului pe care il traversam nu o mai pot practica, simtindu-se abandonati si inutili.

 

31% dintre seniorii care au participat la studiul Perceptii Seniori spun ca pandemia i-a facut sa se simta mai singuri ca niciodata, 72% afirma ca se vad cu cei dragi mai rar decat inainte, iar pe 24% dintre acestia situatia actuala i-a afectat puternic din punct de vedere financiar. Totodata, 41% sustin ca si-ar dori sa stie mai multe despre cum pot folosi internetul pentru a tine legatura cu cei dragi.

 

Pentru a sustine cele doua cauze si respectand conditiile distantarii sociale si ale sigurantei si sanatatii, Telekom a creat proiectul Suna Mosu - un program de Work from Home pentru mai multi Mosi Craciun, unde a angajat varstnici care in alti ani au imbracat haina Mosului si care acum au ramas fara ocupatie. Astfel, prin acest proiect, copiii vor beneficia de o experienta inedita, o intalnire online prin apel video cu Mos Craciun.

 

Parintii care doresc sa le ofere copiilor o astfel de experienta in perioada 18-24 decembrie 2020 trebuie sa aleaga o data si o ora pe website-ul sunamosu.ro, de astazi pana in 24 decembrie, in limita locurilor disponibile. Dupa efectuarea programarii online, rezervarea se finalizeaza prin trimiterea unui SMS cu tarif normal la numarul 1206 cu textul MOSCRACIUN, urmata de primirea unui SMS taxabil cu costul de 1 euro plus TVA.

 

"Trebuie sa continuam sa le oferim copiilor amintiri frumoase, sa le facem copilaria o poveste, chiar si in aceasta noua paradigma pe care o traversam. Prin proiectul lansat astazi, ne dorim ca magia sarbatorilor sa continue, iar intalnirea cu Mos Craciun sa aiba loc, chiar daca imbraca o noua forma, cea digitala. Credem ca este cu adevarat o experienta inedita, pe care suntem bucurosi sa le-o putem oferi celor mici, dar si celor varstnici care se bucurau de sarbatori din rolul de Mos Craciun si care, in contextul pandemiei, au ramas fara sansa acestei intalniri cu copiii. Ne dorim ca apelul video cu Mosu sa reprezinte pentru cei mici un moment memorabil, pe care speram ca si-l vor aminti cu drag peste ani", a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

 

Suma rezultata din SMS-uri va fi donata de Telekom Fundatiei Regale Margareta a Romaniei, pentru a contribui la programele dedicate ajutorarii varstnicilor. De asemenea, cei care vor sa se alature cauzei si sa doneze pentru ajutorarea persoanelor varstnice, chiar daca nu doresc o intalnire online cu Mosu, pot dona direct 2 euro catre Fundatie trimitand un SMS cu textul SINGUR la numarul 8844.

 

"In cadrul proiectului Suna Mosu ne dorit sa oferim o sansa varstnicilor care au fost afectati atat financiar, dar si emotional de pandemie. Astfel, nu oferim doar un job temporar persoanelor care ni s-au alaturat in acest proiect intr-un rol atat de important si cu o insemnatate speciala, ci si posibilitatea de a fi parte din bucuria unei familii. In acelasi timp, ne dorim ca prin demersul nostru sa ajungem la si mai multi varstnici, de aceea Telekom va dona suma rezultata din SMS Fundatiei Regale Margareta a Romaniei, pentru a contribui la programele sociale dedicate acestei categorii", a declarat Ruxandra Voda, Director de Comunicare, Telekom Romania.

 

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile la sunamosu.ro.

 

*Obiceiuri de Craciun, studiu online reprezentativ national realizat de ISRA Center pentru Telekom Romania, in luna noiembrie 2020, pe 1004 utilizatori ai serviciilor de telecomunicatii, marja de eroare 3%, interval de incredere 95%.

** Perceptii Seniori, studiu reprezentativ national realizat de Reveal Market Research pentru Telekom Romania, in luna decembrie 2020, prin 502 interviuri door-to-door PAPI/TAPI (Pen and Paper Interviews/Tablet Assisted Personal Interviews) cu barbati si femei cu varsta peste 60 de ani.

***

 

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vasta de clienti.

 

Solutiile noastre deschid o lume infinita de oportunitati de a impartasi cele mai frumoase si emotionante experiente cu familia, prietenii, colegii si cu cei din jurul nostru. Misiunea noastra este sa imbogatim vietile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe si mobile, tehnologii de ultima generatie 4G, fibra optica, precum si Internet TV, care aduce utilizatorilor o noua experienta de divertisment, cu acces la continut exclusiv si de calitate, pe toate ecranele, si functionalitati interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de incredere al companiilor, pentru care oferim solutii complete de comunicatii si IT&C. Reteaua noastra conecteaza oameni, masini si continut, pentru un viitor mai bun, mai sigur si mai simplu.

 Telekom Romania este prezenta pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania.

Telekom apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicatii integrate.

***

 

CONTACT:

TELEKOM ROMANIA

TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A.

TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.

Corporate Communication

E-mail: mediarelations@telekom.ro

 

0 comentarii2982 vizualizări15 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0