Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 22 Februarie 2024 - 14587
dm drogerie markt doneaza 63.921 de lei pentru SOS Satele Copiilor Romania.

dm drogerie markt si SOS Satele Copiilor Romania au colaborat pentru campania "Ofera-i sansa unei copilarii fericite!".  In perioada 1 noiembrie - 20 decembrie, au fost cumparate peste 63.000 de produse-vedeta, compania donand astfel 63.921 de lei pentru a veni in sprijinul a peste 550 de copii din comunitati vulnerabile, precum si a altor 150 de copii fara familie, care cresc in Satele si Comunitatile de Tineri SOS din tara.

 Din 1 noiembrie pana in 20 decembrie, clientii drogheriei dm au avut sansa de a se implica in aceasta campanie cumparand din cele peste 70 de produse-vedeta, iar pentru fiecare articol cumparat, dm doneaza 1 leu catre SOS Satele Copiilor Romania, contribuind astfel impreuna la un viitor frumos pentru copiii provenind din medii defavorizate social. Totodata, doritorii au avut si au in continuare ocazia sa doneze in contul organizatiei SOS Satele Copiilor Romania accesand urmatorul link https://www.sos-satelecopiilor.ro/doneaza-online/.

 

"Incheiem un an care ne-a incercat pe toti din multe puncte de vedere. In comunitatile vulnerabile situatia este dramatica. In contextul pandemiei, parintii reusesc cu greu sa puna ceva pe masa copiilor, sa le ofere un minim de confort in camera in care, de cele mai multe ori, stau cu totii. Fara sprijin, copiii nu au nicio sansa sa treaca cu bine peste iarna, iar de scoala online nici nu poate fi vorba. Alaturi de parteneri de incredere, facem eforturi ca acesti copii sa fie bine. Prin programele SOS, peste 550 de copii sunt sprijiniti an de an in comunitatile vulnerabile, iar 150 cresc zi de zi in Satele si Comunitatile de Tineri SOS. Multumim, dm drogerie markt pentru sprijin in demersul nostru si toata recunostinta noastra pentru oamenii de bine, care au ales produsele selectate si au facut astfel o fapta buna. Sarbatori cu bine si sa mergem mai departe cu incredere pentru copii, pentru ca nevoia este extrem de mare!", transmite Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor Romania

 

Compania dm drogerie markt a fost infiintata in 1973, iar de atunci s-a extins in 13 tari: Austria, Romania, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ungaria, cu aproximativ 3500 de magazine si 60.000 de angajati in Europa. In Romania, lantul de magazine este prezent de mai mult de 10 ani, timp in care a evoluat constant, a creat peste 600 de locuri de munca si a deschis peste 100 de magazine.

SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie neguvernamentala, membra a Federatiei SOS Children’s Villages International, carre deruleaza programe in 136 de tari ale lumii.  SOS Satele Copiilor are ca misiune oferirea unei familii iubitoare copiilor care au ramas fara ingrijirea parinteasca si sustinerea si protejarea celor care risca sa o piarda. In cei 27 de ani de activitate in Romania, SOS Satele Copiilor Romania a derulat programe de ingrijire alternativa a copiilor (Satele SOS, Comunitatile de tineri), de intarire a familiei (Centrele de consiliere si sprijin pentru copii si parinti, Centrul de zi), educationale, precum si o serie de proiecte pentru tinerii aflati in situatii de risc atat din sistemul de protectie, cat si din mediul rural sau familii vulnerabile. Anual, peste 700 de copii si tineri sunt sprijiniti in mod direct de SOS Satele Copiilor, dintre care peste 150 cresc in Satele SOS, alaturi de Mame SOS si de fratii biologici sau sociali, iar 550 de copii sunt sprijiniti sa ramana in familia lor si sa nu traiasca trauma separarii.  

 

Asociatia SOS Satele Copiilor Romania este considerata un model de buna practica in protectia copilului si se numara printre initiatorii modelului caselor de tip familial in Romania, al centrelor de consiliere si sprijin pentru copii si parinti din comunitati si al programelor ce pun accent pe formarea deprinderilor de viata independenta pentru tinerii din sistemul de protectie. 

 

0 comentarii3129 vizualizări23 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0