Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Telekom Romania atrage atentia asupra fraudelor din mediul online.

Frecvent, in mediul online, se desfasoara campanii de frauda prin care utilizatorii sunt informati ca pot castiga premii, constand in telefoane de ultima generatie, de la partenerii Telekom sau de la alte companii renumite din Romania, in schimbul completarii unui chestionar online. Fraudele pot avea loc prin mesaje scrise, apeluri telefonice, e-mail sau alte site-uri care imita Telekom Romania, cu intentia de a induce in eroare. De cele mai multe ori, acestea sunt ascunse sub diverse programe de recompensare a clientilor, in care acestia sunt invitati sa furnizeze informatii personale sau date de identificare, precum nume, prenume, CNP, adresa locuintei, parole, cod abonat, informatii privind carduri bancare (numar card, cod CVC, PIN) etc.

 Telekom Romania nu organizeaza astfel de campanii si atentioneaza clientii sa nu dea curs mesajelor prin care sunt rugati sa apeleze numere de telefon sau sa acceseze link-uri indicate pentru revendicarea premiilor, fara a verifica autenticitatea campaniilor sau concursurilor online, prin mesageria privata Facebook Telekom Romania sau la numarul de telefon 1234.

 

Toate campaniile cu premii organizate de Telekom se desfasoara doar pe paginile oficiale de comunicare ale companiei si nu sunt conditionate de efectuarea de plati sau de comunicarea de informatii personale.

 

Mai multe informatii despre diverse tentative de frauda se pot gasi aici.

***

 

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vasta de clienti.

 

Solutiile noastre deschid o lume infinita de oportunitati de a impartasi cele mai frumoase si emotionante experiente cu familia, prietenii, colegii si cu cei din jurul nostru. Misiunea noastra este sa imbogatim vietile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe si mobile, tehnologii de ultima generatie 4G, fibra optica, precum si Internet TV, care aduce utilizatorilor o noua experienta de divertisment, cu acces la continut exclusiv si de calitate, pe toate ecranele, si functionalitati interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de incredere al companiilor, pentru care oferim solutii complete de comunicatii si IT&C. Reteaua noastra conecteaza oameni, masini si continut, pentru un viitor mai bun, mai sigur si mai simplu.

 

Telekom Romania este prezenta pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania.

Telekom apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicatii integrate.

***

 

CONTACT:

TELEKOM ROMANIA

TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A.

TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.

Corporate Communication

E-mail: mediarelations@telekom.ro

 

0 comentarii3024 vizualizări23 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0