Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 27 Ianuarie 2023 - 14587
Prefectul Stelian Dolha in vizita la ROMBAT.

Prefectul judetului Bistrita-Nasaud a vizitat compania ROMBAT pentru a-i transmite fostului director general, Ioan Repede, respectul pentru intreaga cariera. Ioan Repede s-a retras din activitate dupa 41 de ani de cariera.

"Ioan Repede este pentru Bistrita-Nasaud, prin cariera sa, un exemplu de buna practica in ce priveste gestiunea afacerilor, este un simbol al succesului. A contribuit la crearea de locuri de munca pentru cetateni, s-a luptat pentru continuitatea companiei si, mai mult, pentru dezvoltarea ei, contribuitnd, astfel, si la prosperitatea judetului. Noul director, Alin Romulus Ioanes, are o misiune ambitioasa, cea de a duce o traditie mai departe si de a se ridica la standardele cu care domnul Repede ne-a obisnuit! Ma bucur ca liderul national din Bistrita-Nasaud in productia de baterii auto se concentreaza in continuare si pe energia verde, energia viitorului. Ii urez intregii companii mult succes in dezvoltare si tehnologizare!", transmite prefectul Stelian Dolha.

 

 

0 comentarii2772 vizualizări26 februarie 2021
rss 2.0
rss 2.0