Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 27 Ianuarie 2023 - 14587
CONAF se extinde in Transilvania.

Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) se extinde in Transilvania, lansand sucursala de la Cluj, condusa de antreprenoarea Sigina Luca, cu o experienta de business de peste 15 ani, in prezent presedintele unui grup de firme din care face parte si Luna Cleaning, firma infiintata in 2011. Cu peste 240 de angajati si o cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro in plin an pandemic, firma condusa de Presedintele CONAF Cluj se afla in topul companiilor din zona transilvaneana.Sigina Luca, alaturi de alte doua antreprenorare de succes din Cluj: Simina Fodor - FSP Global si Nippon Food si Anca Dinu - Apartament 1 Bistro&Bar, Add PR, alcatuiesc conducerea CONAF Cluj, o structura care urmareste extinderea Confederatiei in Transilvania prin crearea unei comunitati de business reprezentative care sa se remarce la nivel local si regional prin actiuni si activitati menite sa contribuie la dezvoltarea mediului antreprenorial autohton. Desi activeaza in domenii complet diferite, cele trei reprezentante ale CONAF Cluj colaboreaza de ani buni atat pe plan profesional, cat si social, fiind implicate in activitati de voluntariat si responsabilitate sociala la nivel regional. Sigina Luca, presedintele CONAF Cluj, a declarat: "Ne implicam, luam decizii si le implementam! Cred ca doar astfel putem reusi sa construim pe termen lung. CONAF reprezinta locul perfect unde oamenii cu initiativa pot actiona si se pot implica in proiecte de anvergura. Este locul unde ne este recunoscuta valoarea antreprenoriala, iar apartenenta la o comunitate cu aceleasi principii si valori ca ale noastre ne stimuleaza si ne determina sa continuam misiunea noastra - aceea de a contribui la dezvoltarea unui mediu economic propice desfasurarii de afaceri productive."La randul sau, presedintele CONAF, Cristina Chiriac, saluta infiintarea sucursalei din Cluj si mizeaza pe implicare in dezvoltarea Confederatiei in zona transilvaneana. "Cred ca doar astfel putem arata ca suntem puternice, unite si determinate in realizarea misiunii pe care CONAF si-a propus-o. Dorim ca femeile sa fie recunoscute la nivel national ca leaderi incontestabili si sa schimbam mentalitatile si abordarile in legatura cu perceptia femeii in societate si in business. CONAF este locul perfect unde atat doamnele cat si domnii isi dau mana intr-un parteneriat de business durabil pentru o constructie trainica, solida, a unui mediu de afaceri propice derularii activitatilor economice".
Despre conducerea CONAF Cluj
SIGINA LUCA - este membru si fondator in mai multe organizatii si cluburi profesionale: vicepresedinte al Italian Business Club, membru fondator al CCB - Casa de Comert Balkanik Handel Haus Cluj, membru al Misiunii Balkanik Handel Haus, fondator al Asociatiei Bucatarilor Transilvania (un proiect care a castigat medalia de argint la Cupa Mondiala de Gastronomie de la Luxembourg), si nu in ultimul rand, membru in Camera de Comert Italiana pentru Romania (CCipR). Este presedinte fondator al Lions Club Hope Cluj (2017) si in prezent Presedinte zonal al Cluburilor Lions din Romania.
SIMINA FODOR - si-a inceput cariera profesionala in Milano in 2002, iar din 2007 a fost angajata la FSP Global ca responsabil operational, apoi a continuat ca general manager si ulterior CEO si asociat. Sub conducerea ei, Grupul FSP Global a devenit un grup international prezent pe 3 continente: Europa, Asia si Africa. A fost Board Member in Camera de Comert Romano-Olandeza (2018-2020). Este membru al Clubului Lions Transilvania, in prezent VicePresedinte si Secretar al Clubului.
ANCA DINU - antreprenorare de 9 ani, se ocupa de o afacere de familie - Apartament 1 Bistro & Bistro, iar de 6 ani are propria firma de comunicare & PR (ADD PR). Este membru al Camerei de Comert Italiene pentru Romania (CCipR) si comunicator al comunitatii Mamprenoare Romania - Cluj. E Membru Fondator al Lions Club Hope Cluj (2017) si Past President al clubului.

0 comentarii2877 vizualizări01 martie 2021
rss 2.0
rss 2.0