Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 27 Ianuarie 2023 - 14587
Conferinta "Femeia intre familie si cariera".

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, prin centrul Europe Direct Bistrita, in parteneriat cu Confederatia Patronala UGIR si Organizatia Femeilor Antreprenor organizeaza Conferinta "Femeia intre familie si cariera", un eveniment dedicat doamnelor implicate in activitati de antreprenoriat, in mediul economic, cultural si social.

         Conferinta va avea ca invitat special pe doamna Anca Paliu Dragu, presedinta Senatului Romaniei, precum si doamne din mediul antreprenorial al judetului Bistrita-Nasaud si reprezentanti ai UGIR si OFA.

                    In cadrul evenimentului vor avea loc de asemenea, 2 evenimente de premiere, primul moment de premiere va fi anuntarea castigatorilor elevilor participanti la concursul de desen digital "Mama mea in viitor" desfasurat in perioada 04 Februarie-26 Februarie 2021.

                  Al doilea eveniment de premiere va consta in acordarea diplomelor de excelenta pentru antreprenoriat si inovare sociala doamnelor nominalizate de catre publicul larg din judetul Bistrita-Nasaud, in urma evaluarii Chestionarului "Femeia intre familie si cariera"  lansat in perioada februarie-martie 2021.

Evenimentul va putea fi urmarit Live, pa pagina de Facebook a Centrului Europe Direct Bistrita, Joi, 11 Martie, incepand cu ora 13.00

 

 

Reamintim cetatenilor ca pot beneficia de informatii, consiliere si raspunsuri la intrebari despre Uniunea Europeana, prin intermediul Centrului de informare europeana Europe Direct Bistrita - vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud. Contact: Monica Muressan - Coordonator, Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: europedirect@cciabn.ro, http://www.europedirectbistrita.ro/

 

0 comentarii2695 vizualizări10 martie 2021
rss 2.0
rss 2.0