Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 27 Ianuarie 2023 - 14587
Conferinta "Impreuna pentru viitor".

Declansarea epidemiei de COVID-19 la inceputul anului 2020 a modificat perspectivele economice, sociale si bugetare in lume, fiind necesar un raspuns urgent si coordonat atat la nivelul Uniunii, cat si la nivel national pentru a face fata consecintelor economice si sociale, precum si efectelor asimetrice asupra statelor membre.  In contextul crizei provocate de COVID-19 este necesar sa se consolideze cadrul actual pentru sprijin financiar statelor membre, prin intermediul unui instrument inovator. In acest scop Uniunea Europeana a instituit un mecanism de redresare si rezilienta pentru a furniza un sprijin financiar semnificativ si eficace menit sa accelereze implementarea reformelor sustenabile si a investitiilor publice conexe in statele membre.

Campania de informare privind Redresarea economica si Cadrul Financiar Multianual 2021-2027 a ajuns la final si se va incheia cu Conferinta "Impreuna pentru viitor", care va avea loc Miercuri 14 Aprilie 2021, incepand cu ora 11.00, online pe platforma Zoom, fiind transmisa live pe pagina de facebook a Centrului Europe Direct Bistrita.

Prin acest eveniment ne propunem sa informam cetatenii judetului Bistrita - Nasaud, si nu numai, cu privire la  solutiile bugetare si politice abordate de Comisia Europeana in sprijinul cetatenilor, companiilor si autoritatilor generand astfel  un  interes crescut al stakeholderilor pentru utilizarea unor programe si instrumente cuprinse in cadrul financiar multianual 2021-2027 si PNRR.

Temele propuse vor fi dezbatute in cadrul a trei paneluri, in care vor lua cuvantul conform agendei evenimentului Dl. Robert-Ionatan Sighiartau - Deputat in Parlamentul Romaniei; Dl.Ioan Turc - Primarul Municipiului Bistrita; Dl.Gabriel Lazany - Manager Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita-Nasaud; Dl. Marcel Ioan Bolos - Director General Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest; Dl. Radu Moldovan - Presedintele CJ Bistrita Nasaud; Dna Cristina Iurisniti - Presedinte Asociatia Profesorilor Francofoni din Romania; Dl. Prof. Dr. Stelian Brad - Presedinte Cluj IT, Presedinte DIH4S; Dl. Emil Iugan - Administrator Silvania International Prod - Centrul de Cercetare si Inovare Lunca Ilvei; Dna Bianca Pintea - Presedinta Organizatia Femeilor Antreprenor Bistrita Nasaud, OFA-UGIR.

Evenimentul va fi moderat de Dna Monica Muresan, coordonator EDIC Bistrita-Nasaud.

Agenda evenimenului poate fi consultata pe site-ul:  http://www.europedirectbistrita.ro/wp-content/uploads/2021/04/Agenda-eveniment-EDIC14-aprilie.pdf

 

Invitam publicul larg sa urmeasca live acest eveniment pe pagina de facebook Europe Direct Bistrita si sa adreseze intrebari referitoare la subiectele dezbatute, in sectiunea comentarii.

 

 

Reamintim cetatenilor ca pot beneficia de informatii, consiliere si raspunsuri la intrebari despre Uniunea Europeana, prin intermediul Centrului de Informare Europe Direct Bistrita - vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud.

Contact: Monica Muresan - Manager, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: europedirect@cciabn.ro, www.europedirectbistrita.ro

 

0 comentarii2716 vizualizări13 aprilie 2021
rss 2.0
rss 2.0