Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 27 Ianuarie 2023 - 14587
Premiera online: Reteaua Cubaneza / Wasp Network.

Productia Reteaua Cubaneza/Wasp Network va fi disponibila pe platforma de streaming online Happy Cinema incepand de vineri, 16 aprilie 2021. Catalogul https://play.happycinema.ro/ cuprinde productii variate care pot fi vizionate de acasa usor, la o calitate excelenta, in mod legal. Reteaua Cubaneza/Wasp Network este un thriller politic captivant si elegant, ce aduce in prim plan o adevarata galerie de escroci cubanezi si exilati cubano-americani, care s-au angajat intr-o batalie complexa si profund nuantata de ideologii concurente si loialitati schimbatoare.

René González (Edgar Ramírez) este un pilot cubanez care isi lasa sotia si fiica tanara in urma in tara insulara comunista pentru a se indrepta spre Statele Unite si pentru a incepe o noua viata, plina de libertate, la inceputul anilor 1990. Dar René nu este tanarul care pare sa fie.  El se alatura unui grup de exilati cubanezi din Florida de Sud, cunoscut sub numele de Wasp Network - condus de agentul sub acoperire Manuel Viramontez alias Gerardo Hernandez (Gael García Bernal) si devine parte a unei retele de spioni pro-Castro insarcinate cu observarea si infiltrarea in grupuri teroriste cubano-americane care intentioneaza sa atace republica socialista.

 

Filmul este bazat pe povestea adevarata a celor Cinci Cubanezi - ofiteri de informatii, inclusiv González, care au fost arestati in Florida in septembrie 1998 si ulterior condamnati pentru spionaj si alte activitati ilegale.

 

Inspirat de cartea lui Fernando Morais, The Last Soldiers of the Cold War, scenaristul si regizorul Olivier Assayas (cunoscut pentru Carlos, Personal Shopper) reuneste o distributie de exceptie, inclusiv Penélope Cruz, Wagner Moura, Ana de Armas si Leonardo Sbaraglia, pentru un joc de spionaj exploziv. Urmariti trailerul aici: https://bit.ly/3tdnGmW

 

HAPPYCINEMA® este al doilea lant de cineplexuri ca acoperire nationala si este un brand construit cu un capital 100% romanesc. Cinematografele din Bucuresti, Bacau, Buzau, Bistrita, Alexandria sunt temporar inchise, acestea isi vor relua activitatea in functie de reglementarile impuse de autoritati.  Happy Cinema Focsani este singurul cinematograf din retea deschis momentan.

0 comentarii2933 vizualizări14 aprilie 2021
rss 2.0
rss 2.0