Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 27 Ianuarie 2023 - 14587
CRY MACHO si THOSE WHO WISH ME DEAD, in exclusivitate in reteaua Happy Cinema.

Din 21 ianuarie, productiile Cry Macho si Those Who Wish Me Dead ruleaza in premiera si in exclusivitate in reteaua Happy Cinema. Regizat de Clint Eastwood si avand la baza romanul omonim, Cry Macho este un western antrenant ce il are in rolul principal pe acelasi Eastwood, ca fost star de rodeo si crescator de cai, ce accepta o misiune periculoasa. El va trebui sa il aduca acasa pe fiul unui fost angajator de-al sau care se afla peste granita, impreuna cu mama lui alcoolica.

 

Pe drumul de intorcere catre Texas, ei trec prin zonele rurale din Mexic si se vad nevoiti sa infrunte o serie de provocari neasteptate. Insa tot aici, dincolo de pericole, batranul calaret isi va gasi si calea spre impacarea cu sine insusi.

 

Those Who Wish Me Dead / Toti cei care ma vor mort este un film de actiune cu Angelina Jolie in rolul lui Hannah, un pompier care inca se reface dupa pierderea a trei vieti pe care nu a reusit sa le salveze dintr-un incendiu si care intalneste un baiat de 12 ani, Connor, traumatizat si fara adapost. Hannah si Connor vor trebui sa lupte pentru a scapa de Jack si Patrick, asasinii platiti sa il omoare pe baiat.

 

Biletele sunt disponibile la cinematograf sau online pe www.happycinema.ro

 

HAPPYCINEMA® este a doua retea de cineplex-uri din Romania dupa numarul de locatii, fiind prezent in 8 orase (Bucuresti, Buzau, Focsani, Alexandria, Bacau, Bistritia, Botosani si Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat in 2020 propria platforma de streaming online - www.play.happycinema.ro.

 

0 comentarii2814 vizualizări20 ianuarie 2022
rss 2.0
rss 2.0