Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 27 Ianuarie 2023 - 14587
MALUMA, JENNIFER LOPEZ si GAL GADOT vin pe marele ecran la Happy Cinema.

Saptamana aceasta, doua dintre cele mai asteptate filme ale lunii au premiera la Happy Cinema. MARITA-TE CU MINE si MOARTE PE NIL ruleaza incepand din 11 februarie, cu avanpremiere in 9 si 10 februarie. Plin de melodii originale intepretate de Jennifer Lopez si de starul mondial de muzica latina Maluma, MARITA-TE CU MINE / MARRY ME ii are ca protagonisti pe Lopez in rolul vedetei Kat Valdez, pe Maluma in rolul lui Bastian si pe Owen Wilson care il interpreteaza pe Charlie Gilbert, un profesor de matematica divortat. Kat si Bastian decid sa se casatoreasca in fata unei armate de fani. Dar Kat afla cu cateva clipe inainte sa-si rosteasca juramantul ca barbatul i-a fost necredincios, asa ca decide sa se casatoreasca cu un tip ales din public la intamplare. Iar noul sot este chiar Charlie Gilbert, un om de pe cu totul alta planeta decat vedeta internationala.

MARITA-TE CU MINE  este o poveste de dragoste putin probabila dintre doi oameni diferiti care cauta ceva real intr-o lume in care valoarea se bazeaza pe like-uri si fani.

 

Vezi trailerul: https://bit.ly/361f8ZK

 

A doua premiera a saptamanii este MOARTE PE NIL / DEATH ON THE NILE, in regia lui Kenneth Branagh, cu Gal Gadot si Kenneth Branagh in rolurile principale. Cand pacea si linistea de pe vasul de croaziera S.S. Karnak se evapora dupa ce o tanara mostenitoare este ucisa, lui Hercule Poirot i se incredinteaza sarcina de a-l identifica pe criminal inainte sa ucida din nou.

 

Vezi trailerul: https://bit.ly/3ssfekD

 

Bilete & Program: www.happycinema.ro

 

HAPPYCINEMA® este a doua retea de cineplex-uri din Romania dupa numarul de locatii, fiind prezent in 8 orase (Bucuresti, Buzau, Focsani, Alexandria, Bacau, Bistritia, Botosani si Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat in 2020 propria platforma de streaming online - www.play.happycinema.ro.

 

0 comentarii2667 vizualizări09 februarie 2022
rss 2.0
rss 2.0