Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Bolt lanseaza serviciile de transport la cerere in Bistrita.

Bolt depaseste pragul de 25 de orase in Romania, cu doua noi lansari ale serviciilor de transport la cerere. Bolt, prima super aplicatie din Europa, lanseaza serviciile de transport la cerere in Bistrita si in Targu Jiu. Astfel, compania estoniana este acum prezenta cu serviciile sale in peste 25 de orase din Romania, consolidandu-si pozitia de lider la nivel national.

Cristian Salceanu, Bolt Romania Country Manager, Ride-hailing, a declarat: "Dupa lansarile efectuate cu succes in Piatra Neamt si in orasele de pe Valea Prahovei in ianuarie, continuam sa extindem prezenta platformei noastre peste tot unde exista un numar mare de potentiali clienti si soferi parteneri. In Bistrita si Targu Jiu, am descoperit ca publicul cunoaste deja serviciile noastre si este interesat sa le foloseasca, asa ca ne bucuram ca putem sa le punem la dispozitie un prim serviciu din portofoliu, cel de transport la cerere."

Pentru a se putea bucura de serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie sa instaleze aplicatia Bolt, pe care o pot descarca de pe Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery. Companiile pot accesa serviciile Bolt pentru transportul angajatilor prin intermediul serviciului Bolt Business. Acesta asigura o gestionare centralizata a costurilor si o raportare financiara simpla si clara pentru persoanele juridice.

Pretul curselor Bolt din Bistrita si Targu Jiu incepe de la 8 lei, iar pe perioada lansarii, pasagerii beneficiaza de reduceri de pana la 70%.

Lansarea serviciului de transport la cerere in Bistrita si in Targu Jiu creeaza o oportunitate pentru cei care isi doresc o sursa de venit suplimentara si un program flexibil. Persoanele interesate sa colaboreze cu Bolt se pot inscrie contactand direct compania pe email, la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informate despre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca si procedurile pe care trebuie sa le urmeze pentru a deveni soferi parteneri Bolt.

 

Despre Bolt

Bolt este super aplicatia europeana cu misiunea de a face mobilitatea urbana mai accesibila, sigura si sustenabila.

Bolt are 100 de milioane de utilizatori in 45 de tari si peste 400 de orase din Europa si Africa. Compania urmareste sa accelereze tranzitia de la masinile personale la mobilitatea partajata, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv ride hailing, masini si trotinete electrice inchiriate, livrare de mancare si de produse alimentare si nealimentare.

Compania este prezenta? in Romania cu serviciile de ride-hailing, de inchiriere de trotinete electrice, de livrare de mancare (Bolt Food), livrare de produse alimentare si nealimentare (Bolt Market) s?i cu divizia de software development, care deserves?te toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piat?a? in Romania, fiind prezenta? in peste 25 de oras?e, extinzandu-si continuu oferta de servicii si acoperirea nationala.

 

0 comentarii581 vizualizări31 martie 2022
rss 2.0
rss 2.0