Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Primavara incepe cu noi!

Expo Bistrita Gradina & Ambianta 2022, isi deschide portile catre vizitatori incepand de astazi si pana Duminica, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, ocazie cu care CCIBN continua traditia formata deja cu Liceul de Arte Corneliu Baba, invitand elevii  sa participe la expozitie cu produse din ceramica, desene in paspartu si tablouri.

Cu  ocazia reluarii evenimentelor CCIBN, prin prima expozitie din acest an care intampina  primavara asa cum se cuvine cu produse diversificate pentru casa si gradina  "Expo Gradina & Ambianta, 2022", ne face o mare placere sa anuntam ca si in acest an, participa elevii Liceului de Arte Corneliu Baba, Bistrita, care vor expune lucrari de arta, produse din ceramica, desene in paspartu si tablouri, continuand  traditia de colaborare pe care am avut-o, an de an, prin participarea la diverse expozitii.

Prin aceasta initiativa, ne dorim sa stimulam antreprenoriatul in randul tinerilor si incurajam bistritenii sa achizitioneze produsele lor, ajutand astfel elevii, sa isi asigure materialele necesare pentru lucrarile pe care le vor avea de realizat  in perioada urmatoare.

Implicarea micilor artisti este atat un exercitiu de antreprenoriat, care le ofera un rol in constientizarea  muncii lor si o deschidere catre societate, pe cat poate fi si un mic imbold din partea noastra, a societatii, pentru dainuirea artei si al zambetului pe care il ofera o lucrare frumoasa.

Putin cu putin se face mai mult, om cu om se formeaza o comunitate mandra si unita, care  iubeste arta, munca si incurajeaza valorile acestora.

 

 

 

Contact: Monica Muresan - Secretar General CCIBN,

Adresa: Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, jud. BN,  tel./fax: 0263-210039

e-mail:  monica.muresan@cciabn.ro

0 comentarii546 vizualizări07 aprilie 2022
rss 2.0
rss 2.0