Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Confort si eficienta cu noul sistem de incalzire prin pardoseala NeoTer by TeraPlast.

TeraPlast a dezvoltat un sistem complet de incalzire prin pardoseala sub brandul NeoTer. Produsul beneficiaza de o garantie extinsa, de 10 ani, iar clientii vor fi consiliati in alegerea solutiilor optime pentru fiecare proiect. NeoTer are o pagina web dedicata (www.neoter.ro) 
 
TeraPlast lanseaza NeoTer, un sistem de incalzire prin pardoseala de ultima generatie, cu un grad ridicat de eficienta energetica si avantaje semnificative din perspectiva consumului de energie pentru incalzire si a impactului asupra mediului.
NeoTer este calibrat pe nevoile actuale ale consumatorilor, in acord cu noile tendinte de constructie si dezvoltare a locuintelor. Sistemul NeoTer reprezinta o solutie de incalzire fiabila, aplicabila atat constructiilor noi, cat si proiectelor de renovare.
Pentru fabricarea NeoTer, TeraPlast utilizeaza o noua linie de productie, complet automatizata, cu cea mai avansata tehnologie disponibila in piata. Procesul de productie este sigur, modern si extrem de precis.  Acesta asigura sistemului calitate si durabilitate in conditii optime de utilizare. 
 "Cu ocazia lansarii sistemului NeoTer facem un pas esential in strategia noastra de crestere a prezentei TeraPlast pe piata sistemelor de instalatii interioare. Solutiile tehnice folosite in procesul de fabricatie asigura un produs de inalta calitate, durabil si adaptat nevoilor individuale", a afirmat Ovidiu Gurau, director comercial TeraPlast. "Consumul redus de energie pentru incalzirea cladirilor reprezinta un avantaj major intr-un context in care resursele energetice au cunoscut o crestere semnificativa a preturilor. De asemenea, prin economiile ce se pot face utilizand acest sistem de incalzire prin pardoseala contribuim si la actiunea comuna de atingere a obiectivelor climatice."  A adaugat dl Gurau.
NeoTer by TeraPlast este un sistem complet si modern de incalzire prin pardoseala. Acesta cuprinde tevi PE-Xa si PE-RT, cu bariera de oxigen, si dimensiuni de la 16mm pana la 32 mm, in functie de necesarul proiectului. Clientii beneficiaza de 10 ani de garantie, consultanta in proiectarea sistemului de incalzire prin pardoseala  si termen redus de livrare. 
Sistemul NeoTer foloseste agent termic de temperatura joasa si este o solutie ideala  inclusiv in cazul utilizarii surselor de energie regenerabila. Incalzirea prin pardoseala aduce economii importante de energie. Consumul poate fi redus cu  aproximativ 14% comparativ cu sistemul clasic care foloseste calorifere. Daca sistemul de incalzire are ca sursa de agent termic o centrala in condensatie sau o pompa de caldura, in functie de forma cladirii, gradul de izolare si configuratia instalatiei de incalzire, economisirea de energie poate sa creasca pana la 40%.
Sistemele de incalzire prin pardoseala au devenit o constanta in dezvoltarea imobiliara din Europa de Vest in ultimele trei decenii, iar in Romania s-a observat o extindere a acestei alternative in ultimii 5-7 ani, cu un mare potential de crestere in continuare.
Beneficii ale sistemul de incalzire NeoTer
Nivel ridicat de confort termic prin eliminarea zonelor cu temperaturi reci, fara a afecta umiditatea din incapere;
Consum redus de energie;
Usor de montat; fara intretinere periodica.
Spatiu suplimentar disponibil prin eliminarea caloriferelor.
 
 
Despre Grupul TeraPlast
Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraGlass, TeraPlast Recycling, TeraBio Pack si Somplast. Incepand cu 2 iulie 2008, TeraPlast SA este listata la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul TRP. Actiunile companiei sunt incluse in indicele de referinta BET al Bursei de Valori Bucuresti si, din septembrie 2021, in indicii Small Cap si Global All Cap ai FTSE Russell. In cadrul evaluarii Vektor in baza a 15 criterii de comunicare in relatia cu investitorii, efectuata de ARIR, TeraPlast a obtinut nota maxima, 10, pentru al treilea an consecutiv.
 
 

0 comentarii3227 vizualizări27 septembrie 2022
rss 2.0
rss 2.0