Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
E.ON Myline - optimizat si utilizat de tot mai multi consumatori.

Lansata in Romania in urma cu un an, E.ON Myline a depasit cele mai optimiste asteptari ale companiei E.ON, zeci de mii de clienti utilizand in prezent aceasta platforma online pentru a accesa diverse servicii. Proiectul E.ON Myline este o parte a efortului de a aduce mai aproape de clienti o serie de servicii personalizate, accesibile non-stop, de oriunde si care sa ii scuteasca pe acestia de deplasarea la sediile companiei.

 E.ON Myline permite vizualizarea informatiilor referitoare la facturi: numar si tip factura, sume de plata, perioada de facturare si termene de scadenta, plata online a facturilor de gaze naturale, informatii despre istoricul si evolutia datelor de consum, platile efectuate, transmiterea indexului contorului sau serviciile prestate.

 Incepand cu aceasta luna, platforma E.ON Myline a fost imbunatatita, permitand mai multe conexiuni simultane, este mai rapida din punctul de vedere al accesarii datelor de interes pentru clienti, iar perioada de actualizare a informatiilor s-a redus semnificativ.

 E.ON isi manifesta convingerea ca, in continuare, tot mai multi clienti vor apela la serviciile online, acestea reprezentand viitorul si o alternativa convenabila pentru deplasarea la clasicele ghisee.

 Portalul E.ON Myline poate fi accesat prin crearea unui cont client pe pagina http://www.myline-eon.ro.

 

Departamentul Comunicare Corporatista

E.ON Romania

 

0 comentarii2793 vizualizări17 august 2011




rss 2.0
rss 2.0