Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Din 8 septembrie la cinema: MASTER GARDENER de Paul Schrader.

Din 8 septembrie Master Gardener (Maestrul Gradinar), scris si regizat de Paul Schrader, are premiera in cinematografele din Romania si Republica Moldova. Filmul ii are in distributie pe Joel Edgerton, Quintessa Swindell si Sigourney Weaver si spune o poveste emotionanta despre dragoste, singuratate, violenta si ispasire.

Narvel Roth (Joel Edgerton) este un horticultor meticulos ce intretine Gracewood Gardens, o mosie detinuta de o vaduva bogata, Mrs Haverhill (Sigourney Weaver). Cu toate acestea, haosul intra in existenta spartana a lui Narvel atunci cand doamna Haverhill ii cere sa o ia drept ucenica pe nepoata ei razvratita si tulburata, Maya (Quintessa Swindell), dezvaluind secrete intunecate dintr-un trecut violent care ii ameninta pe toti.

 Pe masura ce afectiunea lui Narvel pentru Maya creste, la fel creste si dispretul doamnei Haverhill pentru nepoata ei. In cele din urma, doamna Haverhill ii alunga pe amandoi din Gracewood si in salbaticie, unde atat trecutul lui Narvel, cat si al Mayei ameninta sa-i consume.

 In ciuda sanselor, dragostea lor creste, dar la fel creste si teama lui Narvel ca Maya ii va descoperi secretul si ii pune in pericol nu numai sansa sa de ispasire cat si pe cea a Mayei.

 "Gradinaritul este o metafora deosebit de bogata, atat pozitiv, cat si negativ" spune Schrader.


 Trailerul filmului poate fi urmarit aici:  https://youtu.be/YTgkhpyw8Qc

0 comentarii2625 vizualizări01 septembrie 2023
rss 2.0
rss 2.0