Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 30 Mai 2024 - 14587
ROMBAT - premiu pentru SUSTENABILITATE .

Am avut parte de o seara speciala la Automotive Industry Awards for Excellence Gala, eveniment organizat de Automotive Today si The Diplomat. Seara a inceput cu un panel de discutii unde, Alin Ioanes, alaturi de liderii industriei automotive au discutat despre dinamica industriei automotive, au avut oportunitatea sa evalueze impactul dinamicii pietei si al noilor tehnologii asupra capabilitatilor de productie, operationale si a lantului de aprovizionare, precum si sa discute oportunitatile viitoare.

S-a discutat despre importanta parteneriatului dintre autoritati si companii, despre cadrul legislativ si impactul modificarilor fiscale.

Seara a culminat cu Gala Premiilor pentru Excelenta pentru Industria Auto.

Suntem extrem de onorati ca am fost nominalizati si desemnati castigatori al premiului pentru sustenabilitate in cadrul Galei 2023!

Acesta nu este doar un premiu; este un simbol al realizarilor noastre colective, o dovada a daruirii si eforturilor depuse de intreaga echipa Rombat! Este o recunoastere a angajamentului nostru fata de inovatie, calitate, si cautarea permanenta a excelentei in industria auto.

Sustenabilitatea este inserata in ADN-ul nostru! Suntem consecventi in a respecta promisiunile facute si in a implementa planurile strategice asumate.

 

In 2023 am investit in cresterea eficientei energetice, reducerea amprentei de carbon prin implementarea unui sistem inteligent de monitorizare a resurselor, prin constructia unui parc fotovoltaic de 1MW la Copsa Mica, loc unde avem capacitatea noastra de reciclare si conceptul de economie circulara este dus la un nou nivel, prin constructia unui parc fotovoltaic de 4,2 MW la Bistrita, prin achizitionarea de linii de productie de ultima generatie!

Intr-o industrie care evolueaza rapid, ne-am straduit sa fim lideri cu tehnologii inovatoare, practici durabile si o abordare focusata pe client. In centrul tuturor acestor actiuni se afla echipa ROMBAT!

 

Cu stima,

Júlia Szabó

Marketing Manager

E  julia.szabo@rombat.ro      W  www.rombat.ro

A Drumul Cetatii nr. 4, 420129 Bistrita, Romania

0 comentarii2541 vizualizări08 noiembrie 2023
rss 2.0
rss 2.0