Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
HAPPY CINEMA se extinde: patru cinematografe noi in tara si unul in Republica Moldova, Chisinau.

Lantul de cinematografe HAPPY CINEMA, prezent in Bucuresti, Focsani, Alexandria, Buzau, Vaslui, Botosani, Bacau si Bistrita, se extinde cu 4 cinematografe noi in tara (Bucuresti si Slobozia) si unul in Republica Moldova, Chisinau. HAPPY CINEMA, brand cu capital 100% romanesc, isi consolideaza pozitia de top ca acoperire in tara. Astfel, iubitorii de film din Romania si Republica Moldova vor avea la dispozitie urmatoarele cinematografe dotate cu tehnologie de ultima generatie: 

  • Happy Cinema Luceafarul, Bucuresti
  • Happy Cinema Collosseum Mall Bucuresti
  • Happy Cinema Ialomita Shopping Center (Slobozia)
  • Happy Cinema Mall Vitantis Bucuresti
  • Happy Cinema Port Mall Chisinau

 

Incepand cu 18 octombrie 2023, HAPPY CINEMA in parteneriat cu Sala Luceafarul (fostul Cinema Pro), s-a redeschis cu o proiectie speciala a peliculei Baieti destepti (regia: Igor Cobileanski) in prezenta echipei. Happy Cinema Luceafarul propune bucurestenilor cele mai noi filme, pe care le pot urmari intr-o sala reamenajata modern, cu dotari de ultima generatie si un istoric de marca. Prin acest parteneriat, HAPPYCINEMA® si Sala Luceafarul vor oferi din nou spectatorilor ocazia de a se bucura constant de filme captivante chiar in inima Capitalei.

 Happy Cinema Colosseum Mall se va deschide in cursul anului viitor si va avea 5 sali de proiectie si aproximativ 400 de locuri, iar investitia bugetata se ridica la 1,4 milioane euro, aducand in Colosseum Mall o serie de noutati in termeni de design, facilitati si tehnologie. Pentru cinematograful din Colosseum Mall, Happy Cinema a prevazut logistica si tehnologie de ultima generatie, de la echiparea si design-ul salilor de cinema si a holurilor, pana la sistemele de proiectie si sunet. Clasicele scaune de cinema vor fi inlocuite cu fotolii de cinema, iar in sala premium clientii se vor putea bucura de fotolii reclainer. In plus, echipamentele de videoproiectie digitale cu lampi au fost inlocuite cu videoproiectoare a caror sursa de lumina este bazata pe tehnologia laser. Nu in ultimul rand, spatiile vor fi astfel gandite incat sa gazduiasca evenimente private, precum si continut alternativ, de la teatru pana la spectacole variate.

 "2023 a fost anul in care prezenta publicului la cinema s-a apropiat de cea din perioada de dinainte de pandemie, dar si anul in care am inceput dezvoltarea retelei noastre in afara Romaniei. Am initiat aceasta dezvoltare cu o locatie in Chisinau, Republica Moldova si intentionam o extindere a retelei in Bulgaria, Serbia si Ungaria. Prin aceasta extindere, ne dorim sa ajungem in toate colturile tarii si nu numai, si sa ducem la un alt nivel experienta cinematografica pentru cinefili, printr-o calitate tehnologica remarcabila si un design prin care promitem un confort maxim, proiectat pentru a oferi momente de relaxare absoluta. Ne dorim ca atunci cand spectatorii intra in sala, sa simta ca pasesc in lumea magica a starurilor de cinema. Prin cele patru noi locatii din tara, ne consolidam pozitia de top, fiind unul dintre lanturile de cinematografe din Romania cu cea mai mare acoperire in tara.", declara Ecaterina Mateescu, administrator Happy Cinema.

 Happy Cinema Port Mall Chisinau va oferi publicului basarabean 4 sali de cinema dotate cu tehnologie de ultima generatie si se va deschide pe 27 noiembrie 2023, cu o proiectie speciala, in prezenta echipei filmului moldovenesc "Omul fara linia vietii", in regia Adrianei Vasilcov. Lungmetrajul relateaza istoria lui Ionel Sporea, romanul care a inventat lansatorul automat de mingi de tenis de masa, iar din distributie fac parte actori precum Armand Calota, Maia Morgenstern, Eugenia Serban, Rares Andrici si Carmen Tanase.

 Happy Cinema Ialomita Shopping Center (Slobozia) se va deschide in decembrie 2023 si va avea 2 sali de cinema, in timp ce Happy Cinema Mall Vitantis Bucuresti se va deschide in cursul anului 2024 si va avea 3 sali de cinema, oferind cinefililor ocazia de a se bucura din plin de atmosfera filmelor preferate.

 Extinderea nationala va continua cu deschiderea de noi locatii Happy Cinema, prioritare fiind orasele mari care nu au in 2023 niciun cinema modern functional, si cu achizitia altor operatori locali de cineplexuri.

 

 

***

 

HAPPYCINEMA® este un lant de cinematografe cu capital 100% romanesc, infiintat in anul 2012. In prezent detine o retea de 8 cinematografe la nivel national iar anual, cinematografele Happy Cinema sunt vizitate de peste 400,000 de clienti. Filmele care au generat anul acesta cel mai mare trafic in cinematografele Happy Cinema sunt Avatar, Barbie si Romina VTM.

Programul complet al lantului de cinematografe poate fi consultat pe www.happycinema.ro.

 HAPPYCINEMA® iti ofera o experienta de calitate la cele mai prietenoase preturi! Aici mergi cu bucurie de fiecare data cand vrei sa traiesti din plin atmosfera filmului pe care ti-ai propus sa-l vezi. Biletele pot fi cumparate direct de la cinema sau online pe www.happycinema.ro si www.cinemagia.ro.

 

 

HAPPYCINEMA® online: 

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@happy.cinema?_t=8gmI8bjTTUX&_r=1

 Instagram: https://www.instagram.com/happycinema.ro

0 comentarii2660 vizualizări20 noiembrie 2023
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0