Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Fanii muzicii rock vor putea urmari filmul concert GHOST, in reteaua de cinematografe Happy Cinema.

Luna iunie vine cu o veste buna pentru fanii muzicii rock: filmul concert GHOST: RITE HERE RITE NOW poate fi urmarit la cinematografele Happy Cinema din Buzau, Bistrita, Bacau, Botosani si la Gradina de vara Herastrau. Trupa suedeza de rock teatral premiata cu GRAMMY, senzatia globala GHOST, are aproape 10 miliarde de stream-uri si continua sa aduca "spectacolul euforic" (ROLLING STONE) al concertelor sale unui public in continua crestere, cel mai recent pe triumfatorul turneu RE-IMPERATOUR U.S.A din 2023. Filmul de lungmetraj unic combina imagini de la concertul din 2023, care nu au mai fost vazute pana acum, ale trupei rock premiate, cu o poveste care preia firele narative din seria web de lunga durata a trupei. Regizat de Tobias Forge de la GHOST si Alex Ross Perry (Her Smell), RITE HERE RITE NOW va fi lansat in cinematografe la nivel global doar pe 20 si 22 iunie. Biletele pentru proiectiile din cadrul Happy Cinema sunt disponibile pe www.happycinema.ro.

 Filmat pe parcursul celor doua spectacole sold-out ale trupei GHOST la Kia Forum din Los Angeles, RITE HERE RITE NOW cufunda pe deplin spectatorii in melodrama technicolor a ritualului live laudat care a contribuit la propulsarea celui mai important export de rock teatral al Suediei catre premiul GRAMMY, cu statut fruntas in topuri, si concerte sold out pe arene din intreaga lume.

 RITE HERE RITE NOW este mult mai mult decat un film de concert. Lungmetrajul de debut al lui GHOST combina spectacolul live al trupei din finalul de doua nopti RE-IMPERATOUR U.S.A. 2023 cu o poveste narativa care preia firele intrigilor din seria de webisode de lunga durata a trupei. Rezultatul este un amestec fantasmagoric cu totul unic: interpretari in carne si oase ale pieselor favorite din toate cele cinci albume GHOST, precum si "Mary On A Cross" certificat de platina RIAA si multe altele sunt impletite cu debuturile pe ecran al catorva chipuri cunoscute.

 

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/rite-here-rite-now-33619/

 

Distributie: GHOST, Maralyn Facey, Alan Ursillo, Ashley McBride, Kevin "Jesus" Kaufmann

 

Regizat de: Alex Ross Perry and Tobias Forge

 

Produs de: Kristen Mulderig, Rick Sales, Craig Butta and Jonas Åkerlund

 

Despre GHOST

 

Cu aproape 10 miliarde de stream-uri, trupa suedeza de rock teatral premiata cu GRAMMY si senzatia globala GHOST continua sa aduca "spectacolul euforic" (ROLLING STONE) al concertelor sale unui public in continua crestere, cel mai recent pe triumfatorul turneu RE-IMPERATOUR U.S.A. 2023, care a ajuns in peste douazeci de orase nord-americane inainte de finalul sau de doua nopti la Kia Forum din Los Angeles.

 In martie 2022, THE LOS ANGELES TIMES a raportat intr-un articol de coperta al Calendarului ca GHOST a "cucerit metalul si topurile" cand al cincilea album al trupei, IMPERA, a debutat pe locul 1 intr-o serie de topuri ale albumelor din SUA, intrand pe locul 2 in BILLBOARD 200 si pe locul 1 in Suedia natala a trupei, Germania si Finlanda, in timp ce a ajuns in top 5 in alte sase sau mai multe tari. Cu piese precum "Spillways"—considerata o "melodie rock dulce" de THE NEW YORK TIMES si reimaginata ulterior cu Joe Elliott de la Def Leppard—si "Call Me Little Sunshine," nominalizata la GRAMMY si al cincilea loc 1 al trupei la radioul Active Rock—IMPERA a determinat ROLLING STONE sa remarce: "GHOST a prezis pandemia, acum trupa de metal prezice caderea imperiilor." Albumul a prezentat cele mai actuale si tematice subiecte GHOST pana in prezent, pe un fundal melodic intunecat si colorat, facand din IMPERA o ascultare unica—dar inconfundabil, esential GHOST.

 Dupa ce au incheiat 2022 intrand pentru prima data in Billboard Hot 100, cu piesa "Mary on a Cross," certificata cu platina de RIAA, si IMPERA a castigat Favorite Rock Album la American Music Awards si Best Rock Album of the Year la iHeart Radio Music Awards, GHOST a dezvaluit PHANTOMIME, un EP de cinci piese cover, inclusiv versiunea piesei "Phantom of the Opera" de la Iron Maiden, care a adus trupei a cincea nominalizare la GRAMMY. Ambitia aparent nelimitata a trupei GHOST ii va duce in curand pe marele ecran, odata cu premiera cinematografica din iunie 2024 a filmului de lungmetraj RITE HERE RITE NOW.

Despre Alex Ross Perry

 Alex Ross Perry s-a nascut in Bryn Mawr, Pennsylvania, in 1984. A urmat cursurile Tisch School of the Arts la Universitatea New York si a lucrat la Kim s Video in Manhattan. Este regizorul filmelor Impolex, The Color Wheel, Listen Up Philip, Queen of Earth, Golden Exits, Her Smell si scenaristul filmului Christopher Robin de la Disney. A regizat videoclipuri muzicale pentru GHOST, Pavement, Kim Gordon, Sleigh Bells si multe altele.

 

 

***

 

 

HAPPYCINEMA® este un lant de cinematografe cu capital 100% romanesc, infiintat in anul 2012. In prezent detine o retea de 10 cinematografe la nivel national si doua in Bucuresti (Vitantis Shopping Center si Colosseum Mall), aflate in proces de amenajare, precum si un nou cinematograf in curs de amenajare la Arad (Agora). Anual, cinematografele Happy Cinema sunt vizitate de peste 450.000 de clienti. Programul complet al lantului de cinematografe poate fi consultat pe www.happycinema.ro.

 

HAPPYCINEMA® iti ofera o experienta de calitate la cele mai prietenoase preturi! Aici mergi cu bucurie de fiecare data cand vrei sa traiesti din plin atmosfera filmului pe care ti-ai propus sa-l vezi. Biletele pot fi cumparate direct de la cinema sau online de pe www.happycinema.ro si www.cinemagia.ro.

0 comentarii2646 vizualizări21 mai 2024
rss 2.0
rss 2.0