Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Luni 17 Iunie 2024 - 14587
PR & MORE - singura agentie din afara Capitalei premiata la Gala PR AWARD 2010.

Agentia PR & MORE (Cluj - Bistrita) a castigat Silver Award for Excellence in cadrul categoriei "Comunicare in domeniul public" la Gala PR Award, cel mai amplu eveniment romanesc dedicat relatiilor publice, aflat la a opta editie. Gala de premiere a avut loc la Bucuresti, miercuri, 6 octombrie, iar PR & MORE este singura agentie din afara Capitalei care a fost premiata in cadrul acestei competitii. Premiul a fost acordat pentru campania "Rosia Montana, prima comunitate miniera in Cartea Recordurilor", desfasurata in august 2009, cu ocazia Zilei Minerului.

"Este foarte dificil sa vorbesti astazi despre mineri si minerit in Romania fara ca acest lucru sa nasca multe comentarii, unele malitioase. In acest context, este important sa ne amintim ca exista comunitati care se definesc inca prin aceasta profesie si au dreptul si chiar obligatia de a-si pastra vii traditiile. Acest eveniment a reusit sa aduca impreuna, chiar si doar pentru o dupa-amiaza, oameni care inca rostesc cu mandrie: eu sunt miner! Multumim Primariei din Rosia Montana, cu care am colaborat excelent pe acest proiect", a declarat Adrian Gog, managing partner PR & MORE.

0 comentarii3080 vizualizări09 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0