Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 11 Mai 2021 - 14587
Lidl inaugureaza la Bistrita un nou magazin, reteaua sa din Romania insumand astfel 130 unitati.(25 de poze)

Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea pe data de 16 ianuarie a unui magazin nou construit, reteaua sa din Romania insumand in prezent 130 de magazine.  Noua unitate se deschide in Bistrita, judetul Bistrita Nasaud.

   Inaugurarea noilor magazine Lidl continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producatori, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania.

    Evitand intermediarii, oferta Lidl asigura produse in acelasi timp proaspete, de calitate si la cele mai competitive preturi. Avand acces direct la cele mai bune produse din fiecare tara in care activeaza, Lidl propune clientilor sai marci de calitate superioara din intreaga Europa, venind direct de la producatorii din Italia, Franta, Germania, Spania si alte tari.

     Incepand cu data de 10 octombrie 2011, cu ocazia inaugurarii primelor 11 noi magazine, Lidl a lansat si prima sa campanie de imagine, axata pe evidentierea specificurilor regionale din portofoliul sau de articole. Campania de imagine se deruleaza in toate mediile de informare, atat in Romania, cat si in Polonia, Cehia si Slovacia.

    Lidl va continua investitiile in Romania in paralel cu crearea de noi locuri de munca la nivel national. Lidl are in prezent peste 2.000 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central.

    Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in peste 20 de tari europene si avand peste 100 de centre logistice ce asigura aprovizionarea celor aproximativ 9.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajati. Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.

 

      contact-presa@lidl.ro

 

Nou magazin LIDL este situat in Calea Moldovei nr. 38 din Bistrita vis-a-vis de Casa Ambient.

1 comentariu8484 vizualizări14 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0