Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
COMUNICAT DE PRESA-S.C. PHOENIX GAMES SRL Bistrita,

S.C. PHOENIX GAMES SRL Bistrita, in calitate de organizator al jocului de bingo transmis prin retele de televiziune Super Bingo Metropolis, isi exprima regretul ca nu a putut transmite emisiunea sa saptamanala conform programului, in data de 19 februarie 2012, incepand cu ora 16.30 pe postul tv Antena 1. Motivul obiectiv pentru care difuzarea emisiunii nu a fost posibila il reprezinta obstructionarea desfasurarii emisiunii de catre reprezentantii ANAF. 

In cursul saptamanii viitoare, S.C. PHOENIX GAMES SRL va recurge la caile legale, urmand sa reprogramam emisiunea de azi, la o data ulterioara, in functie de rezultatul demersului obtinut de organizator. S.C. PHOENIX GAMES SRL Bistrita, va comunica imediat ce va obtine o solutionare din partea institutiilor abilitate, cu transparenta si responsabilitate.

In cazul unui rezultat nefavorabil, participantilor la editia din data de 19.02.2012, li se va restitui integral contravaloarea cartoanelor de bingo achizitionate. 

 

CONDUCEREA

S.C. PHOENIX GAMES SRL

0 comentarii2667 vizualizări19 februarie 2012




rss 2.0
rss 2.0