Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
CARAVANA EDUCATIONALA IN TURISM "FIT TO TOURISM - FIT TOUR" (30 de poze).

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud a organizat  astazi 25 aprilie 2012 la Bistrita CARAVANA EDUCATIOANLA IN TURISM

in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Suceava, beneficiar al proiectului strategic FIT TO TOURISM  - FIT TOUR

finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. 

Evenimentul s-a desfasurat la HOTEL "METROPOLIS". Au participat circa 150 de persoane apartinand grupului tinta al proiectului: persoane care activeaza in domeniul turismului, angajati, personal cu functie de conducere, titulari de Intreprinderi Individuale, Intreprinderi Familiale si Persoane Fizice Autorizate.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Suceava, Beneficiar al proiectului strategic "Fit to Tourism - Fit Tour"  finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, a organizat, astazi 25 aprilie 2012, la Bistrita, o  CARAVANA EDUCATIONALA IN TURISM.

In cadrul proiectului, sunt organizate 5 astfel de caravane, in 5 judete, respectiv: Bacau, Iasi, Cluj, Botosani si Bistrita.

Scopul Caravanei il constituie,  prezentarea si distribuirea, gratuita,  catre participanti apartinand grupului tnta, a celor 10 manuale de formare profesionala in domeniul turismului, precum si a unui  DVD cu filme educationale, elaborate in cadrul proiectului, cu respectarea standardelor europene .

La eveniment au participat circa 150 de persoane care activeaza in domeniul turismului: angajati, personal cu functie de conducere, titulari de Intreprinderi Individuale, Intreprinderi Familiale si Persoane Fizice Autorizate.

Pentru detalii: Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, Tel: 0263/230400, fax: 0263/210038, e-mail: office@cciabn.ro.

 

 

 

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii2856 vizualizări25 aprilie 2012




rss 2.0
rss 2.0