Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 26 Ianuarie 2023 - 14587
E.ON Gaz Distributie va investi 1,6 milioane de lei pentru modernizarea retelei de gaze naturale a municipiului Bistrita.
  • In acest an, la Bistrita vor fi inlocuiti circa 13 kilometri de conducte si bransamente de gaze naturale; 
  • La nivelul judetului Bistrita Nasaud, anul trecut au fost investiti peste 2 milioane de lei, pentru cresterea sigurantei si a calitatii serviciilor de distributie a gazelor naturale. 

E.ON Gaz Distributie a dezvoltat pentru municipiul Bistrita mai multe proiecte importante de investitii prin care este vizata inlocuirea, pe parcursul acestui an, a circa 13 kilometri de conducte si bransamente de gaze naturale, valoarea totala a acestor investitii fiind estimata la aproximativ 1,6 milioane de lei.

 "De modernizarea infrastructurii de gaze naturale din municipiu vor beneficia in primul rand consumatorii, aceste investitii fiind esentiale pentru deservirea lor in conditii de siguranta si la parametri de calitate", declara dl Virgil Metea, Directorul General E.ON Gaz Distributie S.A.

 Proiectele de investitii vizeaza inlocuirea conductelor si bransamentelor de gaze naturale pe strazile: Ghinzii, V.Alecsandri, Stefan cel Mare, Zorilor, L.Blaga,V.Goldis, Subcetate, Cl. Moldovei, Apicultorilor si Valea Budacului din municipiu.

 Anul trecut, E.ON Gaz Distributie a modernizat reteaua de distributie a gazelor naturale din judetul Bistrita Nasaud pe o lungime de circa 1,6 km, aceasta fiind totodata extinsa cu peste 2,5 km pentru a deservi noi consumatori. De asemenea, au fost modernizate 5 statii de reglare-masurare.

 Valoarea totala a investitiilor derulate de companie anul trecut in judetul Bistrita Nasaud a depasit 2 milioane de lei.

 

 

Departament Comunicare Corporatista

E.ON Romania

 

0 comentarii2576 vizualizări02 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0