Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 27 Ianuarie 2023 - 14587
Centrul de Distributie Nationala a Produselor Pentru Imbunatatirea Sanatatii - JINTONG Romania.(20de poze)

Centrul Privat de Afaceri Bistrita a inaugurat "Centrul de Distributie Nationala a Produselor Pentru Imbunatatirea Sanatatii - JINTONG Romania". Lansarea oficiala a avut loc joi 09 august 2012, in prezenta Excelentei Sale Huo Yunzhen-Ambasadoarea R.P. Chineze in Romania si a presedintelui Consiliului Judetean BN - Emil Radu Moldovan. "Centrul de distributie JINTONG Romania" este situat in Bistrita, B-dul Independentei nr. 99 (Complex Casa8tima), corp. B, sc. A, etaj. 1.

Centrul Privat de Afaceri-Bistrita, este distribuitor exclusiv in Romania pentru produsele pentru intretinerea sanatatii brevetate si produse de catre JINTONG (GUANGZHOU) MEDICAL ?& HEALTH CARE PRODUCTS CO., LTD.

Produsele JINTONG, bazate pe imbinarea principiilor medicinei traditionale asiatice cu microelectronica au fost brevetate in urma cu peste 22 de ani. Exportate in SUA, Europa si Asia, ele vor fi disponibile acum si in Romania.

Centrul Privat de Afaceri Bistrita dezvolta programe de relatii internationale si training antreprenorial. Cele mai importante proiecte ale Centrului Privat de Afaceri sunt:

Organizare de deplasari de afaceri in Hong Kong, Guangzhou si Shenzen,

 Portalul de informatii www.chinaromania.ro si Cursurile de afaceri pentru copii "Mami! (Tati!) Vreau sa am afacera mea!

Pentru informatii si detalii suplimentare, ne puteti contacta la tel. 0765-741.420-Cristian Munthiu sau email: munthiu.cristian@gmail.com

Cristian Munthiu-Director

 

 

Foto - Marius Chiuzan.

.

0 comentarii2660 vizualizări10 august 2012
rss 2.0
rss 2.0