Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 28 Noiembrie 2023 - 14587
Ambasadorii au renuntat la intrebari din cauza cuburilor de gheata.

Un discurs dupa o bauta crunta, nepregatit, nestructurat cu fraze repetate de cateva ori, pentru ca  alcoolul clocotea inca in sangele lui. Intreg corpul diplomatic astepta un discurs tematic pe probleme de interes national si nu personal. Toti au inteles ca s-a baut wishky fara cuburile de gheata. A vorbit o ora si degeaba. La urma cand trebuiau puse intrebarile de catre ambasadori, care abili au refuzat, Balarescu si-a dat seama ca le vorbise degeaba acestora, pentru ca si-a dat seama ca le-a vorbit fiind  sub influenta alcoolului. Se urcase pe pereti in timpul discursului si  cand s-a ridicat din scaun si-a dat seama ca era cu piciorele pe pamant. Ambasadorii pentru a evita un eventual raspuns pe care Balarescu l-a mai dat unui deputat de Iasi, ca "nu-si mai aduce aminte pentru ca probabil era sub influenta bauturilor alcoolice", acestia nu i-au mai adresat intrebari asa cum de fapt se obisnuieste dupa o astfel de intrunire anuala. In aceasta perioada s-au adunat unele probleme ce trebuiau clarificate. Intreg corpul diplomatic si-a dat seama ca omul venise dupa o bauta zdravana pentru ca deja o luase pe aratura. Balarescu a stricat o intrunire unde trebuiau discutate probleme legate de interesul national si nu de cel personal. Toti stiau ca a ramas pe acel scaun cu ajutorul aliatilor lui din UE si nu al romanilor. Ei sunt diplomati de cariera si stiu sa cantareasca tot ce aspira si respira un personaj caricatural de o asemenea dimensiune.

      Omul acesta se da viteaz, dupa ce spune el, ca razboiul cu o majoritate parlamentara a trecut, fara sa inteleaga ca razboiul a fost dus cu poporul si ca nu s-a terminat inca. Minte, pentru ca-i tremura oasele de frica. Altfel ar iesi sa se plimbe cu nemultumiti pe trotuarele palatului Cotroceni. N-o face de frica, pentru ca ar lua mii de palme in chelie si mii de suturi in poponetul lui, nu in cel al cavalerului de onoare, in asa fel ca sa-i treaca pofta de presedintie. De frica, nu de rusinea pe care nici nu o are, a evitat sa pomeneasca de cei 7,4 milioane de votanti care-i asteapta si acum plecarea si a caror dorinta de suspendare manifestata, trebuia sa aiba ecou internatinal. Asta n-a mai spus-o ambasadorilor pentru ca acestia sunt ai Romaniei, nu sunt ai lui. Numirea de catre el nu inseamna ca urmeaza spalatul pe piciore ori sarutatul lor, ca in vremurile pasalacurilor. Formula adresata chestorului vrea s-o aplice si la  ambasadori, de vreme ce se doreste o linie directa de comunicare cu acestia, pe care oricum o are. Gura bate fundul, spunea Isarescu. Intentia lui de fapt, este aceea de a subordona ministerele prin asa zisele linii directe cu Cotroceniul. Gura a batul fundul o ora intrega, pentru ca o ora a tot luat-o prin balarii. Spuneam, acum ceva timp, ca politica internationalismului UE a preluat si copiat toata doctrina internationalei comuniste . Iata ca un exponent al globalismului, slobod la gura dupa o bauta care din nefericire este un Balarescu, a prezentat marti invatamintele lui Barroso preluate de la marele internationalist Lenin a carui dicton a fost putin schimbat la final si care ne spune " Daca nu poti te ajutam, daca nu vrei te abandonam" in loc de, te obligam. Iata cine sunt aliatii lui care au salvat institutiile  statului de drept, de au stat in picioare si nu s-au predat. Dar toata suflarea aceasta romaneasca care a iesit la vot observa, ca acestea nu mai apartin statului de drept, ci unei persoane. Pentru acest lucru se duce lupta in plan politic cu sprijinul maselor de oameni, lupta care este inegala si nedreapta pentru ca internationala UE a impus coloniei Romania praguri si pragulete, steaguri si stegulete, hopuri si gropite, amenintari si intimidari precum facea odata si EST-ul.

          In mandatul acestui Balarescu numai mustele s-au imultit dar si pe ele acesta le-a pacalit. Cand le-a promis ca le da ceva, doar gaze din el iesea.

 

                          Col.(r) Nour Constantin

 

 

0 comentarii2842 vizualizări06 septembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0