Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 22 Septembrie 2023 - 14587
Vineri, 14 septembrie, marcheaza inaugurarea celui de-al 30-lea magazin al companiei Dedeman, la Bistrita.

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide vineri, 14 septembrie, magazinul din Bistrita, cel de-al 30-lea la nivel national si al 4-lea inaugurat in acest an.  Situat pe strada Sigmirului nr.20, in zona industriala a orasului, magazinul Dedeman Bistrita se desfasoara pe o suprafata de peste 12.000 mp., incadrandu-se in categoria magazinelor de suprafata medie ale retelei.

 

Valoarea investitiei Dedeman din Bistrita este de 10 milioane de euro, iar deschiderea acestei noi unitati vine la aproximativ 2 luni de la inaugurarea magazinului din Slatina.

 

"Suntem incantati sa deschidem magazinul nostru cu numarul 30: este un motiv de bucurie dar si de sarbatoare, mai ales ca acest lucru se intampla la 20 de ani de la infiintarea firmei. Ne concentram in continuare energiile pe extindere si pe identificarea permanenta de noi solutii pentru a creste gradul de satisfactie al clientilor nostri", Dragos Paval - Presedinte.

 

Pentru a putea raspunde cat mai eficient nevoilor bistritenilor, pentru echipa noului magazin au fost recrutate 178 de persoane, care au trecut printr-un amplu program de pregatire si specializare. Astfel, acestia vor fi mereu la dispozitia clientilor cu sfaturi competente pentru a-i ajuta sa faca cele mai bune alegeri pentru toate planurile de constructie, renovare sau amenajare.

 

De altfel, oricare ar fi planurile lor, bistritenii vor gasi la Dedeman cele mai bune solutii si produse de calitate, avand la dispozitie peste 45.000 de articole din domenii precum: materiale de baza in constructii, gresie si faianta, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, mobila, decoratiuni interioare, electrocasnice si electronice, utilaje, scule si accesorii si produse pentru gradina.

 

Totodata, pentru a-i feri pe clientii nostri de stresul sau neplacerile pe care le poate cauza constructia sau renovarea locuintei, Dedeman le vine in ajutor cu o  serie de servicii auxiliare care transforma aceste activitati intr-o experienta cat mai placuta, fara risipa de timp sau de bani. Astfel, clientii nostri beneficiaza de: livrarea marfurilor la domiciliu, solutii de finantare, consultanta gratuita, service in garantie si postgarantie pentru centrale termice si scule electrice, proiectare bai si bucatarii, mixare vopsele, comenzi speciale, confectionare perdele, retur produse.

 

Magazinul din Bistrita este cel de-al patrulea inaugurat anul acesta, dupa magazinele din Constanta (al doilea magazin Dedeman din judet), Ramnicu Valcea si Slatina.

 

Pana in 2015, Dedeman are ca target dezvoltarea retelei nationale pana la un total de 45 de magazine, iar pentru anul in curs compania si-a propus cresterea cifrei de afaceri cu 10% fata de 2011, cand aceasta a depasit doua miliarde de lei.

 
 

Dedeman in cifre

 -         30 magazine, doua centre logistice, parc auto propriu;

-         peste 45.000 de produse ce acopera 11 domenii;

-         peste 5.600 de angajati;

-         peste 310.000 mp suprafata de vanzare;

-         intre 6.000 - 18.000 mp suprafata unui magazin;

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori romani. Incepand cu 1992, pe parcursul celor 20 ani de activitate, au dezvoltat o companie care a inregistrat un succes constant, datorat unei strategii de business desfasurata in jurul clientului, cerintele acestuia si satisfacerea acestora fiind prioritare.

0 comentarii2863 vizualizări13 septembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0