Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 02 Iunie 2023 - 14587
Dedeman - astazi s-a deschis la Bistrita cel mai mare centru comercial realizat vreodata in municipiu.(81 de poze)

Compania Dedeman a deschis la Bistrita, cel de-al treizecilea magazin pe care il detine in Romania, magazin ce acopera unsprezece domenii mari de produse non-alimentare cu un numar de peste 45.000 de obiecte si produse specifice realizarii si dotarii unei case-locuinte. Magazinul Dedeman Bistrita este realizat pe strada Sigmirului, langa pasarela veche, in locatia fostei inteprinderi Ario. Investitia de la Dedeman este de peste 10 milioane de euro, bani care intra pe piata bistriteana, inclusiv prin realizarea unui numar de 178 de locuri noi de munca dar si prin contractele de lucrari si servicii conexe. Dedeman Bistrita ofera cea mai larga gama de materiale in constructii, instalatii termice, sanitare, electrice, mobilier, decoratiuni interioare, electrocasnice, utilaje si produse pentru gradina. La modul practic, Dedeman Bistrita ofera toata gama de produse si servicii necesare pentru realizarea unei case-locuinte dar si pentru dotarea ei de la un nivel accesibil pana la cele mai scumpe produse pentru clientii cu pretentii si gusturi rafinate.

               La deschiderea magazinului Dedeman Bistrita, de astazi 13 septembrie , de la ora 17.00, au participat reprezentantii Prefecturii Bistrita in frunte cu prefectul Ani Bob, reprezentantii Consiliului Judetean BN prin vice-presedintii Stelian Dolha si Alexandru Pugna, reprezentantii Primariei Bistrita in frunte cu primarul Ovidiu Cretu si vice-primarul George Avram, alaturi de zeci de conducatori ai institututiilor descentralizate si ai administratie locale bistritene. La acestia s-au adaugat foarte multi oameni de afaceri locali, din tara si strainatate, precum si zeci de reprezentanti ai mass-media locala-audio-video-scrisa si on-line. Din partea companiei Dedeman.S.R.L Bacau a fost prezent insusui presedintele Dedeman Romania-Dragos Paval alaturi de zeci de directori si reprezentanti ai companiei din tara si de la majoritatea furnizarilor de produse ce sunt comercializate de marea companie romaneasca ce are produse pentru casa fiecarui cetatean.

Deschiderea pentru clienti va avea loc maine, 14 septmebrie, de la ora 8.00 dimineata, bistritenii fiind asteptati cu un magazin de inalta clasa cu produse non-alimentare pentru toate gusturile si bugetele.

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii2772 vizualizări13 septembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0