Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 23 Iulie 2024 - 14587
5 persoane au fost selectionate pentru a intra pe bancile Scolii cu Greutate Casa EMA.

Scoala cu Greutate Casa EMA incepe luni, 17 septembrie 2012. 5 persoane au fost selectionate pentru a intra pe bancile Scolii cu Greutate Casa EMA, un program pilot initiat de Casa EMA in premiera pentru orasul Bistrita cu scopul general de a promova o viata sanatoasa.

"Scoala cu Greutate" este un proiect derulat de Casa EMA in cadrul caruia 5 persoane care au probleme cu kilogramele vor trece, timp de 13 saptamani, printr-o serie de proceduri oferite de centrul SPA si colaboratorii acestuia. Specialistii Casei EMA au alcatuit un program personalizat pentru fiecare din cei 5, incluzand nutritie, fitness, aqua-gym, proceduri de slabire si intretinere corporala - impachetari in capsula SPA, vacuum, electrostimulare dar si consultatii psihologice si medicale. In urma acestui program participantii vor reusi, sub supravegherea specialistilor, sa scada semnificativ in greutate adoptand un stil de viata sanatos, in care miscarea si alimentatia vor fi in echilibru.

Prin programul "Scoala cu Greutate", Casa EMA isi propune sa aduca pe piata serviciilor de wellness un produs complex, de durata si cu rezultate mai mult decat sigure. Prin acest program pilot, Casa EMA promoveaza stilul de viata sanatos si va demonstra la final, prin rezultate, ca exista o sansa pentru fiecare, iar aceasta sansa este data insasi de existenta furnizorilor de servicii intrunite si de derularea acestora sub directa indrumare a specialistilor. Produsul ca atare va fi lansat in curand intregind astfel gama de servicii oferite de Casa EMA.

Programul, care incepe in data de 17 septembrie si se va finaliza pe 17 decembrie, se bucura de sustinerea unor furnizori de top de servicii wellness din Bistrita, aflati in colaborare cu Casa EMA. Kaula SPA, condusa de Simion Pop (specialist in proceduri corporale), Cristina Luchi, instructor de aqua-gym si nutritionista Ioana Tintisan isi desfasoara activitatea in cadrul complexului, doctor Andreea Varvas si psiholog Anda Madar sunt colaboratori apropiati iar Paul Mocian, Mihai Pop (instructori fitness) si Ioana Blidar (coordonator proceduri capsula SPA) sunt angajatii Casei EMA. Alaturi de echipa de specialisti, cateva firme au decis ca acest proiect merita sprijinul lor. Intre acestea se numara: Sfara Tours, A Natural Difference by Elite Beauty, Carliont, Hotel Bistrita, Piscine Bistrita, Contrast dar si Clinica Dorna Medical.

Prima etapa a campaniei a inceput in data de 16 august, data la care s-au deschis inscrierile pentru "Scoala cu Greutate". Publicul bistritean a reactionat pozitiv la initiativa Casei EMA, existand pana in 10 septembrie, data la care s-au finalizat inscrierile, 42 de candidati pentru cele 5 locuri in program. Pe langa formularul de inscriere, acestia au completat si un mic test psihologic dar au si raspuns unui interviu, in urma caruia echipa "Scolii cu Greutate", formata din specialistii sus mentionati si managementul Casei EMA, au ales cei mai potriviti 5 candidati dupa niste criterii clar stabilite. Acestia sunt: Antonia Catana, Lacramioara Berintan, Capraru Alina, Alexandra Daraban si Adrian Pop. Va invitam pe pagina de facebook a Casei EMA pentru a urmari tot acest proces prin care cei 5 vor trece in urmatoarele 13 saptamani si pentru a le trimite mesaje de incurajare: www.facebok.com/CasaEMA.

 

 

Mihai Oprea

Marketig Manager

Mobil: 0742-418,025

E-mail: mihai@casaema.ro

 

0 comentarii3465 vizualizări17 septembrie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0