Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Delegatia Camerei de Agricultura din Regiunea Malopolska, Polonia in vizita in BN.

Camera de Comert si industrie Bistrita-Nasaud primeste, in perioada 9-11 octombrie 2012, vizita unei delegatii formata din 46 de persoane, reprezentanti ai Camerei de Agricultura a Regiunii Malopolska si oameni de afaceri din domeniul agriculturii din Polonia, in vederea realizarii unui schimb de experienta intre cele doua regiuni. Programul vizitei include intalniri cu autoritatile publice locale si evenimente de punere in contact cu societati comerciale din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud si Camera de Agricultura Malopolska au incheiat in cursul anului 2005 un parteneriat in vederea sustinerii dezvoltarii unor relatii comerciale intre companiile romane si poloneze din ariile de interes ale celor doua organizatii.

Parteneriatul dintre CCI BN si Camera de Agricultura Malopolska s-a concretizat in doua evenimente de mare importanta: in 2005 - misiune economica in Polonia, la care au luat parte producatori de produse de panificatie si procesatori de lapte din judetul Bistrita-Nasaud, pentru un util schimb de experienta in domeniu si in 2006 - misiune economica in Romania, in vederea impartasirii de bune practici privind modul de implementare a masurilor din domeniul alimentar impuse de intrarea in Uniunea Europeana.

Cel de-al treilea eveniment - schimb de experienta in domeniul agriculturii - are loc in perioada 9 - 11 octombrie 2012, la initiativa Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud. Delegatia poloneza este formata din 46 de persoane, conduse de doamna Krystyna JANECKA membru in Consiliul Camerei si dl. Henryk DANKOWIAKOWSKI - Director Camera de Agricultura Malopolska. Din delegatie mai fac parte: Dl. Ignat Timar - Presedintele Societatii Polono - Romane din Cracovia, Dl. Jan Grabski - Director al Departamentului de Mediu, Agricultura si Geodezie la Prefectura judetului Malopolska, D-na Barbara Plawecka - angajat al Prefecturii Malopolska, Dl. Czeslaw Nowak - profesor la Universitatea de Agricultura din Cracovia.

Astazi, 10 octombrie 2012, delegatia poloneza a avut o intalnire, in Sala mare de sedinte a Palatului Administrativ, cu reprezentantii autoritatilor publice judetene si ai Ambasadei Poloniei in Romania. Au fost prezenti: d-na Halina Golebicka - Prim Consilier al Ambasadei Poloniei la Bucuresti, dl. Emil Radu Moldovan - Presedintele Consiliului Judetean, dl. Ovidiu Victor Frent - Subprefectul judetului, dl. Vasile Bar - Presedintele Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud.

Schimbul de experienta va continua astazi si manie, cu vizite la societatile comerciale reprezentative in domeniul agriculturii si industriei alimentare din judetul nostru.

0 comentarii2968 vizualizări10 octombrie 2012




rss 2.0
rss 2.0