Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 22 Februarie 2024 - 14587
E.ON a inaugurat oficial, la Cluj-Napoca, noul Centru de Servicii de Afaceri.

Cluj-Napoca a fost ales, alaturi de Berlin, Regensburg si Hanovra, ca locatie pentru un nou Business Service Centre care va deservi toate companiile Grupului E.ON din intreaga lume;? E.ON Business Services SRL (EBUS) are in plan sa creeze in Cluj circa 500 de noi locuri de munca in urmatorii cativa ani;

 Primele recrutari de personal au fost realizate din luna septembrie a anului trecut si urmeaza ca in cursul acestui an numarul angajatilor sa ajunga la circa 200.

 Grupul german E.ON a marcat, marti, 8 ianuarie, un nou pas semnificativ in cadrul angajamentului sau de a deveni unul dintre cei mai importanti si activi investitori straini din Romania, prin inaugurarea oficiala, la Cluj-Napoca, a E.ON Business Services SRL (EBUS) care va presta in principal servicii de contabilitate pentru toate companiile Grupului E.ON din intreaga lume, dar si servicii de Resurse Umane.

 Noul Centru de Servicii de Afaceri functioneaza in cadrul cladirii Amera Tower pe o suprafata de circa 2.000 de metri patrati, si se estimeaza ca va crea circa 500 de noi locuri de munca in urmatorii cativa ani.

 "Acest Centru de Servicii intareste semnificativ pozitia Grupului E.ON in Romania. Pentru investitori sper ca acesta va fi un semnal de incredere si astfel se vor atrage mai multe investitii in Romania. De la venirea sa pe piata romaneasca, in 2005, E.ON  a investit peste 4,4 miliarde de lei. Am continuat sa investim si in perioada de criza si o vom face si mai departe", a declarat Frank Hajdinjak, CEO E.ON Romania.

"Este un lucru pozitiv faptul ca, iata, intr-o perioada de criza, marile companii inca investesc. Acesta este un semnal de incredere in economia romaneasca si, de aceea, Guvernul Romaniei este decis sa acorde tot sprijinul acelor companii precum E.ON care creeaza locuri de munca si care investesc in Romania. Tratam acest Grup cu o importanta deosebita, cu toata atentia. Un Grup care investeste in Romania aproape un miliard de euro nu poate sa fie tratat decat ca un partener serios. De aceea, vom sprijini Grupul E.ON in proiectele pe care le are si ii asigur pe toti cei care doresc sa investeasca in energie ca vor avea tot sprijinul necesar din partea Guvernului", a declarat Constantin Nita, Ministrul Delegat pentru Energie.

 "Salut investitia E.ON din municipiul Cluj-Napoca. Aceasta confirma statutul Clujului de centru de dezvoltare a  Transilvaniei si avantajul competitiv pe care orasul nostru il are prin prezenta Universitatilor si a unei forte de munca bine pregatite si calificate. Prezenta E.ON prin noua investitie de la Cluj va deschide poarta si pentru alti investitori care sa vina in orasul nostru, avand in vedere prestigiul si performanta E.ON in Europa si in lume", a afirmat Emil Boc, Primarul municipiului Cluj-Napoca.

 "Au existat patru criterii care ne-au convins sa alegem Romania si orasul Cluj Napoca. Acestea se refera la masa de talente din care se pot alege angajatii pentru acest centru, abilitatile lingvistice care exista intr-o astfel de locatie, costurile operationale si infrastructura. Sunt foarte optimist ca acest centru va fi unul de succes, daca facem comparatie cu alte companii din industrie. Sunt impresionat de abilitatile colegilor care lucreaza aici",  a declarat Edgar Aschenbrenner, Director General E.ON Business Centers - EBUS. 

 Primele angajari in cadrul EBUS Cluj-Napoca au fost realizate inca din luna septembrie a anului trecut, punandu-se accentul pe cunostintele si experienta din domeniul contabilitatii, dar si pe competentele lingvistice solide dovedite de forta de munca de pe plan local. Ulterior, in cadrul unei etape pilot, au fost transferate cu succes din Suedia catre Centrul din Cluj-Napoca o parte din procesele aferente activitatii de contabilitate.

Infiintarea de Centre de Servicii de Afaceri comune face parte din strategia E.ON de a grupa serviciile similare in unitati de servicii comune, denumite Business Service Centers. Crearea acestor centre urmareste reduceri semnificative de costuri, o mai mare standardizare a proceselor, va contribui la optimizarea expertizei institutionale si la uniformizarea standardelor de calitate la nivelul tuturor companiilor din cadrul Grupului E.ON.

 

Despre E.ON Romania

 Grupul E.ON in Romania este activ pe piata locala in domeniile furnizarii si distributiei de gaze naturale si energie electrica, deservind 2,9 milioane de clienti. Aria de activitate a companiilor E.ON, acopera 20 de judete in partea de nord a tarii. Compania platforma, E.ON Romania, detine un pachet de 51% din actiuni la fiecare din companiile E.ON Energie Romania, E.ON Gaz Distributie si E.ON Moldova Distributie.

 

0 comentarii2898 vizualizări09 ianuarie 2013
rss 2.0
rss 2.0