Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Sport Center - un loc pentru toti sportivii bistriteni.

Sport Center s-au mutat acum in noua sa locatie, pe strada Dornei, nr 40, vis-a-vis de A.C.R. intr-un spatiu modern, cu magazine vaste situate intr-un spatiu amplu, pe 2 etaje. Aici va asteapta un personal calificat si dedicat, fosti sportivi bistriteni care pe langa prezentarea produselor si a accesoriilor sportive, va pot oferi detalii tehnice despre beneficiile practicarii fiecarui sport in functie de varsta, sex sau aptitudini personale.

 Sport Center Bistrita este reprezentantul firmelor: Adidas, Nike, Puma, Rossignol, Fischer, Burton. Acum ne gasesti in Bistrita, str. Dornei, nr. 40.

Pentru a mari randamentul si pentru a avea rezultate cat mai mari e bine sa ai un echipament nou si sa nu iti iei produse  second hand (echipamente de iarna - schiuri si snowboard).

Cand faci sport e bine sa ai un echipament adecvat pentru sportul pe care il practici, pentru ca te ajuta foarte mult in performata.

Sport Center Bistrita are acum promotii la majoritatea articolelor sportive in special la cele din sezonul de iarna.

 

 Sport Center Bistrita - magazin in Bistrita, str. Dornei, nr. 40.

0 comentarii3661 vizualizări13 februarie 2013
rss 2.0
rss 2.0