Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 30 Mai 2024 - 14587
Clientii E.ON pot opta acum pentru factura electronica .
  • Acest serviciu inseamna rapiditate, eficienta si timp castigat. 
  • Alegand factura electronica, clientii E.ON pot castiga cele 30 de  premii puse in joc in cadrul campaniei "Drept la tinta!"

 E.ON Energie Romania lanseaza un serviciu modern, simplu si confortabil destinat consumatorilor de gaze naturale, si anume factura in format electronic, pentru care pot opta incepand cu luna martie a.c., toti clientii casnici.

 Faptul ca acest tip de serviciu tinde sa castige tot mai mult teren in Romania este evidentiat si de cresterea constanta a numarului de clienti ai companiei care au optat pentru serviciile online, ajuns in prezent la circa 140.000 de utilizatori.

 "E.ON Energie Romania completeaza suita de servicii online oferite clientilor prin introducerea facturii electronice, ale carei beneficii pentru cei care opteaza pentru acest serviciu sunt reprezentate in primul rand de rapiditate, eficienta si timp castigat. Speram ca aceste atuuri, alaturi de confortul pe care il confera, vor convinge tot mai multi clienti sa opteze pentru factura electronica. Nu in ultimul rand, am vrea sa subliniem faptul ca fiecare optiune pentru versiunea online a facturii inseamna o mana de ajutor pe care utilizatorii o dau pentru protejarea naturii, prin tiparirea a cat mai putine facturi", declara Dan Morari, Directorul General E.ON Energie Romania.

 

Functionalitatile platformei E.ON Myline au fost extinse, iar serviciul a fost optimizat in vederea introducerii facturii electronice, fiind asigurata totodata, o securitate crescuta a datelor cu caracter personal, precum si reducerea timpului de raspuns la solicitarile utilizatorilor.

 

Clientii vor fi notificati lunar prin e-mail de emiterea facturilor electronice, acestea fiind documente cu valoare fiscala.

 

Clientii casnici E.ON care doresc sa opteze pentru acest serviciu pot primi facturile electronice de gaze naturale  in baza unei optiuni exprimate pe portalul E.ON Myline, care poate fi accesat prin crearea unui cont client pe pagina www.myline-eon.ro.

 

E.ON Energie Romania promoveaza factura electronica si printr-o campanie - concurs "Drept la tinta!", care se va derula in perioada 1 martie - 31 mai a.c., sustinuta de fostul international Gheorghe Hagi.

La cursa pentru premiile campaniei, care constau in 20 frigidere si 10 masini de spalat, pot participa clientii casnici persoane fizice, inscrierea in concurs fiind facuta automat pe www.myline-eon.ro, prin exprimarea optiunii pentru primirea facturii in format electronic. Utilizatorii care si-au exprimat aceasta optiune inaintea inceperii campaniei vor intra automat in tragerea la sorti.

 Regulamentul concursului este postat pe pagina web a companiei www.eon-energie-romania.ro.

 

Departament Comunicare Corporatista

E.ON Romania                      

0 comentarii2940 vizualizări04 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0