Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 30 Mai 2024 - 14587
Un nou canal de plata a facturilor E.ON prin intermediul benzinariilor OMV.

Companiile E.ON din Romania continua sa diversifice canalele menite sa faciliteze achitarea facturilor de gaze naturale si a celor de servicii, punand la dispozitia clientilor si punctele de plata din cadrul statiilor de carburanti OMV. Astfel, in baza parteneriatului incheiat cu WESTACO, incepand cu luna februarie a acestui an, noul canal de plata a facturilor este disponibil in 160 de benzinarii din intreaga tara.

 Acesta vine in completarea solutiilor de plata oferite de BRD - Groupe Société Générale, Raiffeisen Bank, ING Bank, Banca Transilvania, UniCredit Tiriac, Banca Comerciala Carpatica, Creditcoop, PayPoint si Payzone. Facturile mai pot fi achitate si prin intermediul terminalelor BRD - Groupe Société Générale din incinta Centrelor de Relatii Clienti E.ON.

 Totodata, consumatorii casnici pot accesa portalul E.ON Myline, prin crearea unui cont client pe pagina  http://www.myline-eon.ro, care permite intre altele, vizualizarea facturilor, primirea facturii electronice in baza unei optiuni exprimate in acest sens, precum si plata facturilor.

 Mentionam faptul ca pentru achitarea facturilor prin intermediul canalelor de plata puse la dispozitia clientilor de catre E.ON nu se percep comisioane.

 
 

Departament Comunicare Corporatista
E.ON Romania.
 

0 comentarii3010 vizualizări18 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0