Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Miercuri 29 Martie 2023 - 14587
2 companii bistritene participa la Targului International de mobila de la Moscova.

Pavilionul national al Romaniei este organizat, cu sprijinul BPCE Moscova, de catre Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, in colaborare cu Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine si Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR).

In cadrul programului de promovare a exporturilor, firmele producatoare de mobila din Romania se prezinta la EXPOCENTRE Moscova cu o oferta diversificata de mobilier, executat din lemn masiv, PAL, MDF etc., cu un grad inalt de prelucrare (sufragerii, dormitoare, bucatarii, holuri, mese, scaune - mobilier tapitat, mobilier pentru baie). Inca din prima zi, pavilionul Romaniei a fost vizitat de reprezentanti a numeroase firme autohtone, creandu-se premisele unor potentiale afaceri pe profil.

Targul de la Moscova acopera 7 sectoare tematice: stil (mobila clasica si moderna); confort (mobila tapitata si materiale pentru tapiterie); componente (accesorii si componente pentru producerea mobilei); bucatarii (lumea bucatariilor-mobila, dispozitive si accesorii); birouri (mobilier pentru birouri si cu destinatii speciale); design (design interior); decor (articole de mobilier si de design).

La MEBEL 2010 sunt prezente peste 1.000 companii, din 29 de tari, printre care mentionam: Austria, Belarus, Bulgaria, Cehia, China, Croatia, Egipt, Finlanda, Franta, Germania, Hong Kong, India, Iran, Italia, Kazahstan, Kirghizia, Malaezia, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, Rep. Coreea, Romania, Rusia, Serbia, Spania, SUA, Taiwan, Turcia si Ucraina. Rusia participa cu peste 650 de firme din circa 150 de localitati.

In cadrul targului, doar opt tari participa cu pavilion national: Bulgaria, Croatia, Egipt, Franta, Germania, Italia, Romania si Spania.

MEBEL 2010 Moscova este cel mai mare targ specializat din estul Europei si unul dintre dintre cele mai mari din lume. Pe perioada celor 5 zile de desfasurare, pe o suprafata totala de 75.000 mp, targul se constituie in loc de intalnire pentru specialistii din industria mobilei care vor putea participa la numeroase seminarii, mese rotunde, expuneri, competitii si festivitati de premiere: Totodata, aici se pot afla toate noutatile din lumea afacerilor globale cu mobila, opiniile profesionistilor din acest domeniu si previziunile de dezvoltare a pietei mobilei pentru urmatorii ani.

Tema principala a MEBEL 2010 - Moscova este "interiorul unui apartament standard dintr-o zona urbana", pe care firme de renume din domeniu vor trebui sa-l mobileze, utilizand diferite variante ale colectiilor proprii, pentru crearea unei atmosfere de confort.

Tara noastra participa la manifestarea expozitionalade la Moscova pentru al 9-lea an consecutiv. Iata lista companiilor din Romania care participa la MEBEL 2010: ALRO International Satu Mare, AMIS IMPEX Reghin, BADEX MOB Bucuresti, CESIMEX Cehu Silvaniei, DEXACONT Satu Mare, KIDCITY DISTRIBUTION Satu Mare, MOBEX Targu Mures, MONTE CRISTO MOBILI Iasi, OKSAD SERV Bacau, RCD MOBILI Cluj-Napoca, ROMEURO 2000 Bistrita, RUS SAVITAR Dumbravita Timis, SILVAROM Bucuresti, SIMEX Simleul Silvaniei, SIMEX GRUP Simleul Silvaniei, SIMEX PLUS Simleul Silvaniei, TEHNOFORESTEXPORT Bucuresti si YANG INTERNATIONAL Bistrita.

Biroul de presa
al MECMA

0 comentarii2737 vizualizări26 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0