Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 21 Iunie 2024 - 14587
CONFERINTA FINALA organizata in cadrul proiectului strategic 'REGIONS FOR JOBS'

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud organizeaza CONFERINTA FINALA in cadrul proiectului strategic "Regions for Jobs", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Evenimentul va avea loc JOI, 16 MAI 2013, incepand cu ora 10.30,  la Bistrita,  Hotel Metropolis,  Str. Parcului, nr. 19.

Proiectul strategic "Regions for Jobs", implementat in parteneriat cu Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A. Grecia si Camerele de Comert si Industrie Brasov si Prahova a constituit o mare provocare pentru organizatia noastra prin obiectivele si rezultatele ambitioase prevazute.

Utilizand metode inovative si creative am reusit sa aducem un aport constant si adecvat sustinerii persoanelor care isi cauta un loc de munca cu efecte benefice asupra pietei muncii din cele trei regiuni: Nord vest, Centru si Sud Muntenia.

La final de proiect, in data de 16 mai 2013, va fi organizata o Conferinta pentru a informa persoanele interesate cu privire la realizarea obiectivelor, rezultatele obtinute, beneficiile pe care acesta le-a furnizat grupurilor tinta, in cei trei ani de implementare, precum si instrumentele ce vor fi utilizate in sustenabilitatea activitatilor.

Va fi un moment de bilant la care alaturi de noi vor fi si beneficiari ai proiectului, care vor impartasi din experienta acumulata pe durata celor trei ani de implementare.

Prin urmare, adresam invitatia de a ne onora cu prezenta la Conferinta Finala atat somerilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca implicate in proiect, cat si colaboratorilor nostri si celor interesati de rezultatele proiectului si activitatile pe care le vom desfasura in continuarea acestuia.

Evenimentul  va avea loc la Bistrita, Hotel Metropolis, joi, 16 mai 2013, incepand cu ora 10,30.

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la sediul Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, din Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-230640, 210038, e-mail: office@cciabn.ro sau pe www.regionsforjobs.ro si www.cciabn.ro. Persoane de contact: Monica Muresan - Manager General Proiect, Mihaela Cotoi - Responsabil comunicare.

 

0 comentarii3192 vizualizări13 mai 2013
rss 2.0
rss 2.0