Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 09 Iunie 2023 - 14587
Solutii complete pentru constructii moderne si sigure in cadrul Expo Casa & Security 2013.

Camera de Comert si Industrie Bistrita -Nasaud, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bistrita si Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, organizeaza in perioada 29 mai - 2 iunie 2013, EXPO CASA & SECURITY 2013, in Zona Pietonala Liviu Rebreanu. Manifestarea expozitionala aduce cu sine noutati in ceea ce priveste organizarea, incluzand pentru prima data, un salon de solutii pentru siguranta locuintelor si constructiilor industriale.

In data de 29 mai 2013 debuteaza cea de-a XXII-a editie a expozitiei specializata in domeniul constructiilor si amenajarilor, singura manifestare cu acest profil din judetul Bistrita-Nasaud.

EXPO CASA & SECURITY reprezinta o oportunitate deosebita de promovare si un cadru propice negocierii, la cele mai avantajoase preturi, a produselor si serviciilor pentru locuinte si constructii moderne, durabile si sigure.  

Vor fi prezenti peste 35 de expozanti, cei mai multi dintre ei aflati la prima participare la Expo Casa Bistrita, reuniti in cadrul unor saloane specializate, precum:

* Expo Construct - materiale de constructii (utilizate pentru fatade si invelitori, finisaje, fundatii, izolatii pentru constructii si instalatii, echipamente specifice in constructii, scule, unelte de mana profesionale si tip hobby, lacuri, vopsele si alte materiale chimice utilizate in constructii etc.), servicii ale agentiilor imobiliare;

* Expo Gradina - plante si arbusti ornamentali, amenajari de gradina

* Expo Instal & Ambient - instalatii de incalzire (inclusiv care utilizeaza energie regenerabila), instalatii de climatizare, apa calda si materiale conexe, tamplarie, compartimentari si decoratiuni interioare, mobilier etc.;

* IndBis - echipamente, unelte si scule, automatizari etc.;

* Financiar - produse bancare.

Noutatea acestei editii o constituie Salonul EXPO SECURITY, realizat cu sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, in cadrul caruia sunt prezentate solutii de securitate pentru locuinte, constructii civile si industriale.

Expozitia este deschisa vizitatorilor dupa urmatorul program:

Miercuri, 29 mai 2013: orele 13-20;

Joi, 30 mai - Sambata, 1 iunie 2013: orele 10-20;

Duminica, 2 iunie 2013: orele 10-16.

Organizatorii au pregatit diverse evenimente conexe expozitiei: campania de informare "O Europa mai sigura" derulata de Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud si CCI BN prin Centrul Europe Direct Bistrita, concursuri, demonstratii de tehnica de lupta si autoaparare, protectie si paza cu caini, demonstratii de lucru cu echipamente si unelte din domeniul amenajarilor interioare si exterioare etc.

               Contact: Elena-Maria Barbos - Sef Compartiment Relatii, Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: relatii@cciabn.ro, www.cciabn.ro

0 comentarii2730 vizualizări28 mai 2013
rss 2.0
rss 2.0