Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Luni 20 Mai 2024 - 14587
La Bistrita s-au colectat peste 500 de carti in campania - Sala de Cultura.

BGS Divizia de Securitate multumeste tuturor celor ce s-au implicat in campania "Sala de Cultura", prin donarea de carti din bibliotecile proprii. Multumim celor s-au alaturat mesajului campaniei si scopului nostru "Un gest mic  pentru un zambet mare". Datorita acestei campanii, cei 318 de copii din cea mai veche unitate pentru elevi hipoacuzici din Romania, se  bucura acum de un spatiu doar al lor, unde sa-si  petreaca timpul liber in compania personajelor din cartile copilariei.

La Bistrita s-au colectat peste 500 de carti, fapt ce demonstreaza ca atat oamenii, cat si angajatii firmei s-au implicat activ, alaturandu-se astfel ideii de a ajuta, fapt pentru care tinem sa le multumim tuturor.

Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva "Elena Doamna" din Focsani implineste anul acesta 150 de ani, iar aceasta sala de lectura este un cadou foarte apreciat, atat de elevi, cat si de profesori.

Cele peste 1500 de carti din cele doua biblioteci, au adus cu siguranta zambete pe chipurile copiilor si odata cu ele lectii invatate.

Pentru mai multe imagini, va rog sa accesati pagina oficiala de facebook BGS Oficial, link: https://www.facebook.com/pages/BGS-Oficial/148613538642872?fref=ts .

 

            Va multumim tuturor pentru sprijinul acordat!

 

 

0 comentarii3339 vizualizări14 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0